GEA TOP TALK z Žigo Vavpotičem

19.5.2021 ob 17. uri – v živo, preko spleta

 


GEA TOP TALK


 

so pogovori z uspešnimi voditeljicami in voditelji ter izjemnimi posameznicami in posamezniki, ki nas vodijo po svoji karierni poti, razkrijejo skrivnosti premagovanja izzivov in delijo svoje poglede na aktualnosti iz sveta podjetništva, voditeljstva ali drugih družbenih sfer.

Z GEA TOP TALK želimo navdihniti današnje in bodoče generacije podjetnikov, voditeljev in poslovnežev ter v širši družbi širiti podjetniško miselnost.

 

 

ŽIGA VAVPOTIČ

Izkušen mednarodni vodja in voditelj z dokazano zgodovino uspešnih projektov, organizacij in podjetij. Čaka nas torej izjemnih 90 minut.

 

Življenje mi je dalo lekcijo življenja.

– Žiga Vavpotič, na TEDx Talks, december 2012

 

Nekdanji predsednik družbe Outfit7 Limited (Talking Tom in prijatelji), ene najhitreje rastočih multinacionalk za “family entartainment” oz. družinsko zabavo (350 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov, več kot 9 milijard prenosov, ki jih je kitajski lastnik pridobil za milijardo USD). Uspešno sodelovanje se nadaljuje z dvema novima funkcijama: Žiga je svetovalec predsedniku uprave družbe Jinke Holding Group (lastnica podjetja Outfit7) in neizvršni direktor družbe Outfit7.

Na Slovenijo smo lahko upravičeno ponosni. To je država izjemnih posameznikov, tudi v kolektivnem športu nam kar gre. Ampak problem se pojavi, ko bi morali stopiti skupaj kot narod, se skupaj zavzeti za določene stvari. Tu začnemo z ‘ego problemi’ in ne znamo delovati enotno kot družba.

– Žiga Vavpotič, na Radio Prvi, 14.4.2021

Žiga je tudi lastnik podjetja Globaldreamvision, soustanovitelj Zavoda Ypsilon, socialnega podjetja Simbioza Genesis, ABC podjetniškega pospeševalnika, sopobudnik Središča za socialno podjetništvo Univerze v Ljubljani, miselnega središča Act Tank in mnogih drugih družbeno zanimivih projektov.

Je diplomiran ekonomist (UN), univerzitetni diplomirani politolog, smer mednarodnih odnosov, magister sociologije in avtor knjig Moja sr(e)čna knjiga, Moja žepna sr(e)čna knjiga in Srčna knjiga mojega življenja.

Sistemi velikokrat pripomorejo, da je življenje lažje, da smo hitreje v območju udobja, po drugi strani pa uničujejo možnost ustvarjalnosti in razmišljanja zunaj okvirov, kar nas edino lahko izstreli iz povprečja.

– Žiga Vavpotič, v Svet kapitala, 7.11.2019

 

 

Pogovor bosta v živo vodila mag. Katja Kraškovic, predsednica uprave GEA College ter mag. Žiga Peljko, predsednik nadzornega sveta GEA College ter predavatelj na GEA College!

 

KJE IN KDAJ?

Pogovor, ki bo med gostom in voditeljema potekal v živo, boste v sredo, 19.5.2021 ob 17. uri lahko spremljali preko spleta. Na dan dogodka boste prejeli email s povezavo.

Pridružite se nam na enkratnem dogodku, ki ga bodo bogatile zanimivosti iz sveta podjetništva, leadershipa, ustvarjanja priložnosti in marsičesa drugega!

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial