Global Entrepreneurship Week: diskusija z eminentnimi podjetniškimi gosti

09. 11. 2022

Global Entrepreneurship Week (GEW), ki bo potekal od 14. – 20. novembra 2022, je globalna iniciativa za promocijo in spodbujanja podjetništva v svetu, ki ga organizira The Global Entrepreneurship Network. Prek skupne platforme bo v 180 državah organiziranih več 1000 dogodkov, katerih cilj je vsakomur in kjerkoli olajšati začetek in širitev podjetja.

S spodbujanjem globljega čezmejnega sodelovanja in pobud med podjetniki, vlagatelji, raziskovalci, oblikovalci politik in podjetniškimi podpornimi organizacijami si Global Entrepreneurship Network prizadeva spodbuditi bolj zdrav začetek in razširiti ekosisteme, ki ustvarjajo več delovnih mest, izobražujejo posameznike, pospešujejo inovacije in krepijo gospodarsko rast. V letošnjem letu se pobudi priključuje tudi GEA College – Fakulteta za podjetništvo.

V sklopu iniciative bo 16. novembra 2022, ob 18. uri, na GEA College online potekala okrogla miza z eminentnimi podjetniškimi gosti, ki se jim lahko pridružite tudi vi. Med govorci bodo mag. Katja Kraškovic, direktorica in dekanja GEA College – Fakultete za podjetništvo, Rebeca Fitzgerald, Associate Dean, Humber College, Toronto Canada, George Deriso, Lecturer in Entrepreneurship na University of Boulder Colorado, US in GEA College ter Dr. Marian Evans, Lecturer in Enterprise na De Montfort University, Leicester, UK.

Dogodku se bodo pridružili tudi izvajalci COIL Programa, ki ga letos za študente soustvarjajo 3 visokošolske institucije partnerice: Humber College, Salford University in GEA College – Fakulteta za podjetništvo, ki bodo podali svoj pogled na tematiko okrogle mize. Med temi so predavateljica Susan Kates s Humber College, Toronto Canada, Dr. Ambarin Khan, Salford University, Manchester, UK, in izr. prof. dr. Jaka Vadnjal, GEA College – Fakulteta za podjetništvo.

Dogodek bo potekal v angleščini, prijave pa so obvezne na tej povezavi.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial