Inkubirana podjetja


Inkubirana podjetja


 

Startup je razvil namizno igro Silver Coin: Age of Monster HuntersV kampanji na Kickstarterju jih je podprlo 1485 ljudi, dobili so 129.115 €.

 

BoneR je kostna juha – 100% naraven produkt pridobljen po tradicionalnem postopku naših prednikov.

 

S pomočjo  aplikacije Clever plant vzgajajte svoje rastline  kot profesionalec, s cvetočo skupnostjo ljubiteljev rastlin.

 

Trajnostni izziv 21 želi vzpodbuditi, motivirati in aktivirati Slovence k trajnostno naravnanemu, zdravemu življenjskemu slogu, ki »preide v kri« in postane naša nova navada. Ozaveščanje in izobraževanje o trajnostnem življenjskem slogu. Pomoč pri spreminjanju miselnosti in življenjskih navad posameznikov.

 

Skupnostna kavarna, krajše Skupka je nov koncept kavarne, v kateri se iz gosta_je spremeniš v soustvarjalca_ko! S svojimi idejami, talenti in unikatnostjo lahko prispevaš k življenju kavarne, ki pa zagotovo ni taka, kot vsaka druga. Ima namreč prav posebno misijo, in ta je povezovanje, sodelovanje in soustvarjanje. Ustvarja, izmenjuje in podpira.

 

Učiteljica Nina je učiteljica razrednega pouka, predavateljica, kreatorka vsebin, predvsem pa ljubiteljica življenja. Ustvarja vsebine za delo z otroki (učbenike, video vsebine), motivira mamice, (bodoče) učiteljice in ostale pedagoške delavke.

 

Nelipot izvira iz narave za vsakodnevne urbane podvige in življenjske izzive. Naravo diha, pooseblja in iz nje črpa navdih za kozmetiko, ki zanesljivo kljubuje vsakdanu ter kožo nežno neguje. Narava ustvarja lepe stvari, zato že od samega začetka, ročno in iz naravnih sestavin izdelujejo kozmetiko, ki poudarja naravno lepoto ter neguje kožo. Z Nelipotom preslikamo spokojnost in moč narave v urbano okolje, da smo kos mestnemu vrvežu vsakdana. Temelj kozmetike Nelipot je trajnost, ki jih vodi pri ustvarjanju izdelkov.

 

Stories by Lea – peka tort in slaščic po naročilu, na osnovi vaših zgodb.

 

Juliet Rose je globalna platforma, ki povezuje visokokakovostne zdravstvene centre, izvajalce zdravstvenih storitev in strokovnjake s svojimi uporabniki.

 

Magic Garden – oblikujejo vrtove po načelu naravnega vrtnarjenja. Zavzemajo se za uporabo trajnostnih materialov in okolju prijaznega vrtnarjenja. Njihov cilj je, da skupaj s svojimi naročniki ozelenijo planet.

 

Lubiwood – čarobne lesene sestavljanke Lubiwood so primerne za vso družino. Vse komponente, vključno z ilustracijami, razrezom in mehanizmom škatle, so zasnovane in izdelane v EU. Sestavljanke Lubiwood so precizno lasersko rezane iz evropskega lesa v družinski delavnici v Kamniku v Sloveniji.

 

Z letalom na poti – organizacija potovanj v lastni režiji. Delujejo kot pomoč pri potovanju v lastni režiji. To pomeni, da opravljajo storitev organizacije potovanja – iskanja in informiranja o cenah letalskih kart, namestitev in najema avtomobila, nato pa vas skozi celotni postopek vodijo do uspešnega nakupa oz. rezervacije. Njihovo podporo in pomoč pri potovanju dobite od prvega klika do zadnje potrditve, da ste pripravljeni na potovanje oz. počitnice.

 

Pokie bistro – Jej z glavo, živi zdravo! Na novo definira zdravo prehrano z okusnim novim pogledom. Ko se vam mudi, ni treba, da vaša prehrana trpi. Ne glede na to, ali potrebujete hiter zajtrk, kosilo ali večerjo, vas bodo Pokie sklede in smutiji zadovoljili s svežimi, popolnoma naravnimi sestavinami. Najdete jih v osrčju Ljubljane – Slovenska cesta 47, 1000 Ljubljana.

 

Zivabowl – zdrav in hitro pripravljen obrok. Njihovo poslanstvo je ustvarjati priročne, hitro pripravljene obroke najvišje kvalitete, za dobro fizično in mentalno počutje.
Aeon Athletics  – pajkice za vsako žensko. Aeon pajkice z visokim pasom so primerne tako za športne aktivnosti, kot vsak dan.
 RINGRING12 – poslanstvo projekta  je razložiti duševne motnje, duševne bolezni in posebne potrebe s pomočjo didaktične igre, organizirati spoznavne dogodke v izobraževalnih institucijah, knjižnicah, domovih za starejše občane ter podpreti druga društva pri njihovem delu z osebami s posebnimi potrebami (pri promociji sporočila sodelujemo z drugimi društvi).

Flororo – doživite vonje slovenskih zgodb z naravnimi izdelki Flororo za telo, dušo in dom.

 

Ptičica.si  – unikatne voščilnice za čarobne dni.

Efan – Social media network for gamers – vsem ljubiteljem iger pomagajo s svojim družbenim omrežjem efan.gg, da so na tekočem z vsemi igrami in turnirji. Omrežje, ki povezuje vse gaming skupnosti.

 

Pangea Adventures je biodinamična etno vas v Prekmurju. Gre za trajnostno posest, kjer so gostje nameščeni v čivkah, prijetnih bivalnih enotah, umeščenih v neokrnjeno naravo in botanično-zeliščni vrt. Odklop od moderne tehnologije. Aktivnosti povezane z naravo. Lokalna gastronomska doživetja.

 

Rainbow Stars delajo zanimive, zabavne in moderne pasje povodce, ki imajo že integrirano vrečko za pobiranje pasjih kakcev.

 

Carbonia je podvodna puška za profesionalce, dostopna tudi rekreativcem. Puška je v celoti izdelana iz karbonskih vlaken in omogoča izredno visoko hitrost izstrelka (25%), natančnost (inovativen sistem gum in glave) in največji domet puške.

 

Fistula Protect je personaliziran ščitnik, ki omogoča dializnim pacientom brezskrbno aktivno preživljanje prostega časa in opravljanje fizičnih del brez skrbi za poškodbo AV Fistule, ki je lahko smrtno nevarna. Ravno tako na fistulo deluje kompresijsko in upočasnjuje ali celo preprečuje širjenje žile.
Personaliziran medicinski pripomoček ustvarimo tako, da s pomočjo lastne aplikacije za mobilne telefone poskeniramo roko bolnika kjerkoli na svetu, podatke obdelamo ter sken 3D natisnemo v zaščito, ki jo nato še obdelamo z različnimi materiali.

 

MysteryThings je prav res skrivnosten izdelek! Gre za skodelice, ki se uporabljajo za in kaj – nič kaj “misterioznega”. Podjetje je svoje skodelice oplemenitilo z NFC tehnologijo, ki omogočajo jedro MysteryThings izdelkov. Predstavljajte si, da vam ima skodelica vsako jutro “nekaj za povedati” – to pa storite tako, da prislonite svoj pametni telefon poleg skodelice – ostalo je MysteryThings.

 

Opti.Space z rezervacijo omogoča souporabo idealnega terapevtskega prostora na optimalni lokaciji v izbranem času. Pred Covidom je večina svetovalcev, terapevtov, izvajalcev alternativne medicine itd. imela lasten terapevtski prostor. Sedaj se je 50-60% srečanj preselilo online. Ljudje se bojijo srečati v živo, marsikateri se je odvadil potovanj in se raje sreča online. Ljudje so zmanjšali srečanja v živo na najbolj nujna, vendar še vedno ostajajo pomembna, in ko so, jih je potrebno kar se da izkoristiti. Kar naenkrat se jim ne splača imeti ali najeti celoten prostor zase, razen če lahko zagotovijo, da je uporabljen ves čas. Edini način kako to doseči je s souporabo. To omogoča Opti.Space, ki popolnoma avtomatizira souporabo terapevtskih prostorov in omogoča terapevtom, svetovalcem, … da opravljajo svoje delo nemoteno, ob tem pa zaslužijo s souporabo njihovega prostora. Poleg tega bo sistem omogočal s pomočjo Google live traffic-a in Google Reviews izbiro optimalnega prostora v izbranem času glede na lokacijo in tip prevoza ter iskano dodatno ponudbo (gostinska…).

 

ScubaFlex Smo slovensko podjetje, ki ga zastopamo potapljači. Zaradi naših kvalitetnih izdelkov ter našega profesionalnega odnosa, Scubaflex uporabljajo potapljači s celega sveta.

 

ParfumeTech Naša ideja je pametna parfumska steklenička, ki omogoča personalizacijo parfumov glede na okolje, priložnost in preference uporabnika. Rezultat je parfum, ki nudi mešanico različnih parfumov znotraj ene stekleničke. Če želi uporabnik bolj intenzivno različico parfuma, jo lahko intenzivira, če uporabnik želi bolj diskretno opcijo, je ta takoj dosegljiva iz iste stekleničke. Lahko pa si v steklenički zmešate vonj čisto po svojem okusu.

 

V podjetju SAMACOS Consulting se ukvarjamo s tehničnim in drugim svetovanjem manjšim ter srednjim podjetjem. Delujemo na področju izdelovanja namenskih priročnikov, optimizaciji tehničnih in drugih procesov ter zaščiti znanja in izkušenj podjetij, kjer v poštev ne pridejo postopki patentiranja in drugih podobnih aktivnosti. Dejavnost dopolnjujemo s specifičnimi izobraževanji glede na potrebe stranke in svetujemo pri postopku pridobivanja industrijskih ter drugih certifikatov (npr. ISO 9001 in podobni).

 

PerfectMeals Se zavedaš, kako nezdravo hrano ješ? Imaš občutek, da malice v gostilnah niso niti blizu kvalitetnim obrokom, ki bi si jih želel jesti? Si športnik/ca, ki se po treningu soočiš s težavo priprave hrane? Odgovor na to je PerfectMeals. Predpripravljeni visokokvalitetni, nizkokalorični obroki, ki ugodijo še tako zahtevnim okusom in poleg vsejedcev zajema tudi vegetarijance, vegane ali pa celo dietnike.

 

TheGrow je podjetje ki vzpodbuja posameznike k raziskovanju sebe in učenju novih pogledov na življenje. Delujemo na področju well-beinga in poudarjamo pomembnost življenja z namenom, doseganje osebne evolucije ter odkrivanja svojih potencialov. Ponujamo programe za osvežitev odnosa do vašega življenja, za pridobivanje strokovnih znanj in razvijanje praks, ki vam bodo pomagale pozitivno krmiliti skozi vsakdanje življenje.

 

NanoHair je podjetje, ki se ukvarja z inovativnimi rešitvami za frizersko industrijo. Trenutno imajo v razvoju revolucionarni glavnik, ki za 30% skrajša postopek barvanja las različnih tehnik vključno s tehniko balayage.

 

Želite videti tudi svoje podjetje med inkubiranci?

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial