Izobraževalni programi GEA College

02. 09. 2020

»Novi izobraževalni programi za podjetja«

 

Na GEA College v prihajajočem študijskem letu predstavljamo kar nekaj pomembnih novosti. Ker smo prepričani, da za izobraževanje nikoli ni prepozno, in da je malodane nujno, da se človek ves čas izobražuje, saj le tako lahko ostane »fit« in se razvija, smo pripravili program izobraževalnih treningov za podjetja in njihove zaposlene. S tem želimo predvsem udeležencem ponuditi priložnost, da na dostopen način pridobijo veščine in kompetence, s katerimi bodo na svojem delovnem mestu še konkurenčnejši.

»Zavedamo se, da smo podjetja ljudje. Prihodnost vsakega podjetja vidimo v razvoju ljudi in odkrivanju njihovih potencialov. Izbrati partnerja za izobraževanje, v množici različnih ponudb, ni enostavno. Skupaj z vami si želimo zgraditi zaupanja vreden odnos in tako na dolgi rok postati vaš partner pri izobraževanju zaposlenih.«

– Barbara Podlogar, vodja izobraževalnih programov GEA College

 

1. Trening program z mednarodnimi strokovnjaki

Trening program dvodnevnih seminarjev se bo izvajal pod vodstvom uveljavljenih tujih strokovnjakov in predavateljev z vrsto let izkušenj iz gospodarstva Ludmila Lytkina, Sotiris Karagiannis in Carlos Davidovich so mednarodno priznani strokovnjaki, ki so že več kot 20 let vpeti v svetovanja in coachinge največjim svetovnim korporacijam. V svoji bogati karieri so sodelovali z Apple, Coca-Cola, Microsoft, Samsung, Bayer, BMW ter mnogimi drugimi. Imena, ki zagotovo obljubljajo pester program. Izobraževalne vsebine treningov so »področja naprednih pogajanj« (osnove, komunikacija, pogajanje v težki situaciji…), »predstavitev z vtisom« (nagovorite publiko s kredibilnostjo, prezentacije pred različno publiko…), »izjemne maloprodajne veščine« (obvladovanje prodajnega cikla, uporabno bančništvo…) ter »nevromanagement« (nevroleadership, nevromarketing…)

2. Mednarodni program Strokovnjak za digitalni marketing

Če kdaj, potem smo ravno v teh časih spoznali in prepoznali pomen digitalizacije in prednosti, ki jih prinaša. Digitalizacija marketinga že kar nekaj časa ni sveža novica, a s še več digitalizacije, bodo nova marketinška znanja še kako nujna. Biti aktualen in v koraku s časom pomeni biti relevanten in mednarodni program Strokovnjak za digitalni marketing je ravno to. Aktualen in v koraku s časom. Izobraževanje, ki je sestavljeno iz 10-ih modulov in ga vodijo izkušeni predavatelji, ki dnevno vodijo digitalne kampanje za najuglednejša slovenska podjetja, je namenjeno predvsem vodjem, ki želijo dovolj znanj, da lahko spremljajo procese digitalnega oglaševanja in pozicioniranja, zaposlenim v marketingu, ki nimajo ustreznih znanj za načrtovanje in izvedbo digitalnih kampanj, zaposlenim v prodaji/komerciali, ki potrebujejo znanj, kako doseči in nagovoriti kupce preko spleta in e-commerca ter zaposlenim v drugih oddelkih, ki sodelujejo z marketingom in jim bo znanje pomagalo narediti preskok v miselnosti.

3. Izobraževanja na fakulteti za podjetništvo 

Nabor 27-ih različnih izobraževanj, katerih vsebine predavanj so usmerjene v prakso, vodijo pa jih pa izkušeni predavatelji z bogatimi izkušnjami iz gospodarstva, pokriva področja kot so »računovodstvo za podjetnike«,»digitalni marketing in strategije«, »mednarodno poslovanje in financiranje«, »osnove analize poslovanja«, »prodaja in psihologija prodaje« ter mnoga druga. Skozi izobraževanja, ki obsegajo med 25 in 35 ur, boste pridobili nova, uporabna znanja in veščine, ki jih boste lahko takoj prenesli v prakso. Predavanja, ki so umeščena v popoldanske ure,  so namenjena vsem, ki imate željo po kakovostnih izobraževalnih vsebinah ne glede na to iz katere panoge prihajate.

Več informacij: SEMINARJI

Verjamemo, da smo z novimi izobraževalnimi progami naredili dodaten korak v smeri povezovanja z gospodarstvom in podjetji. Želimo si namreč biti (pro)aktiven člen v izobraževanju poslovnežev, podjetnikov in voditeljev ter s tem vplivati na razvoj družbe in gospodarstva.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial