IZVEDBA PREDAVANJ PREKO SPLETA

12. 03. 2020

Spoštovane študentke in študenti,

 

zaradi ukrepa, ki smo ga sprejeli po odredbi Vlade RS in Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, da prekinemo z izvajanjem predavanj in vaj v fizični obliki, bi vas radi obvestili, da bomo vsa predavanja in vaje izvajali na daljavo, torej preko spleta.

 

S spletnimi predavanji in vajami pričnemo že jutri, v petek 13.3.2020 in bomo z njimi nadaljevali vse do preklica. Študijske aktivnosti bodo potekale skladno z obstoječim urnikom, ki se ga prosimo dosledno držite. O morebitnih spremembah, kot tudi morebitni prestavitvi določenih izpitnih rokov, vas bomo obveščali sproti. Spletna predavanja bodo organizirana v spletni učilnici na platformi Arnes, ki je uporabniku prijazna ter enostavna za uporabo.

 

Vsak predmet ima svojo povezavo do spletnega predavanja. Povezavo (link) najdete v spletni učilnici vsakega od predmetov na e-geacollege. Povezava bo objavljena na dnu spletne učilnice!

 

Pomembne informacije za udeležbo na spletnem predavanju:

– Potrebujete delujoč računalnik, dostop do spleta, zvočnike, mikrofon in po potrebi spletna kamera.

– Za optimalno delovanje morate uporabljati spletni brskalnik Chrome.

– Za nemoteno delovanje spletne učilnice je potrebno na vaš računalnik namestiti vtičnik Flash. V priponki vam pošiljamo navodila kako to lahko najenostavneje naredite.

– Vedno se prijavite z vašim polnim imenom in priimkom.

 

Prosimo vas, da čim prej oziroma najkasneje eno uro pred prvim predavanjem opravite testni vstop v spletno učilnico in poskrbite za namestitev ustrezne programske opreme.

 

GEA College

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial