Kadrovski up 2020

02. 02. 2020

Kadrovski up 2020

Diplomantje in magistrantje GEA College vabimo k prijavi na Kadrovski up 2020!

Študenti se boste z oddajo prijave potegovali za naziv Kadrovski up 2020 in možnost brezplačne udeležbe na Slovenskem kadrovskem kongresu 2020 (www.skkongres.si) ter enoletno prejemanje strokovne revije HR&M (www.hrm-revija.si).  Prijave na razpis so možne do 13. marca 2020.

Prijava na:  https://www.surveymonkey.com/r/HHZXMNZ


Tri nominirance za Kadrovski up 2020 se povabi na Slovenski kadrovski kongres 2020 in na kongresu razglasili prejemnika nagrade. Ob razglasitvi nominirancev se javno objavi ime organizacije, na kateri so nominiranci uspešno zagovarjali naloge in pridobili strokovni oziroma znanstveni naslov ter navede tudi mentorja.

Kadrovski up je priznanje, ki ga podeljujeta Slovenska kadrovska zveza in podjetje Planet GV, za najboljša znanstvenoraziskovalna dela s področja kadrovskega managementa. Prejmejo ga avtorji nalog, ki bodisi, preučujejo karierne, strateške vloge kadrovskega managementa, elemente, ki vplivajo na uspešnost kadrovske funkcije, merijo dodane vrednosti kadrovske funkcije oz. preučujejo in razvijajo sodobne pristope.

Nagrade:

  • Trije nominiranci prejmejo povabilo na brezplačno udeležbo na Slovenskem kadrovskem kongresu 2020 in enoletno brezplačno naročnino na strokovno revijo HR&M.
  • Zmagovalec prejme priznanje Kadrovski up 2020.

Več informacij na:  https://skkongres.si/izbor-2020/

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial