GAZELA – OSREDNJA SLOVENIJA

04. 09. 2015

IZBRANA JE PRVA REGIJSKA GAZELA 2015!

V sredo, 2. septembra 2015 je bil na slovesni prireditvi v Grand hotelu Union v Ljubljani, razglašen prvi finalist vseslovenskega izbora najhitreje rastočih podjetij, Gazela 2015. Tekmovanje organizira časopisna hiša Dnevnik skupaj s podporniki in pokrovitelji med katerimi je tudi GEA College.

Trije letošnji finalisti tekmovanja Gazela osrednje Slovenije so bila podjetja Donor, ki je specializirano za izdelavo pisarniških stolov in večino svojih izdelkov izvozi na trge Beneluksa ter Skandinavije,  podjetje Farmicom, proizvajalec prehranskih dopolnil, ki je prepoznan predvsem po blagovni znamki Sensilab ter podjetje RLS merilna tehnika, ki je izrazito razvojno orientirano podjetje, ki je s tremi razvojnimi ekipami – za bazični, aplikacijski in partnerski razvoj – vzpostavilo model za razvoj in prodajo patentnih rešitev.

Letošnja Gazela Osrednje Slovenije je tako postalo podjetje RLS merilna tehnika d.o.o. , ki zaposluje 100 ljudi in je lani ustvarilo kar 10,5 mio EUR prihodkov, kar pomeni v primerjavi z letom prej kar 20% rast.

Govor Janeza Novaka, direktroja podjetja RLS merilna tehnika si lahko  ogledate tukaj:

Na GEA College zmagovalcu iskreno čestitamo! Še naprej bomo podpirali hitro rastoča in druga podjetja s poslovnimi znanji. Z Gazelami bo na vsaki od regijskih prireditev tudi GEA College Karierni center z info točko, na kateri se boste podjetniki, tako kot na prvi regijski prireditvi, z izpolnjeno prijavnico lahko potegovali za nagrado – izobraževanje (In-Company) za zaposlene in podjetje.

Vidimo se na dolenjsko – posavskem izboru že 11. septembra!

Prihodnost pripada…Gazelam!

Nekaj utrinkov iz prireditve:

Gazele osrednje Slovenije, Vir: DnevnikVir: Dnevnik Prelepe hostese GEA College
Hostesa GEA College pri delu Vrecke_Dnevnik

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial