MREŽENJE – ZADNJA DELAVNICA »ABC PODJETNIŠTVA«

20. 11. 2018

Mreženje – zadnja delavnica “ABC podjetništva”

V četrtek, 15.11., smo zaključili serijo delavnic »ABC Podjetništva« z delavnico Mreženje, ki jo je vodila odlična Sabina Đuvelek.

Na delavnici so študentje preko intenzivnega sodelovanja s predavateljico spoznali osnovne principe mreženja in kako se ga lotiti. Od osnovnih, kako si podamo roko in kako voditi pogovor, do tistega ključnega vprašanja, kako prebroditi strah pred pogovorom z neznancem. In ker se mreženja ne da »naučiti« preko teorije, so študentje imeli možnost tako igre vlog, kot tudi dejanskega mreženja, saj smo za njih pripravili vizitke, ki so si jih morali izmenjati. Tako smo jih potisnili iz cone udobja in prisilili, da so do sedaj naučeno takoj uporabili v praksi. Ključno sporočilo Sabine, za katerega smo prepričani, da ga lahko uporabimo vsi pa je bilo: Manj govoriti, več poslušati in več spraševati.

Tako smo zaključili serijo 5 kariernih delavnic ABC Podjetništva, preko katerih smo študentom podali osnovne podjetniške veščine in kako jih pri sebi prepoznati, razviti in uporabiti za dosego svojih osebnih kariernih oz. poslovnih ciljev. Verjamemo, da jih bodo študentje dobro uporabili in izkoristili pridobljeno znanje sebi v prid.

V Kariernem centru GEA College pa nadaljujemo z delavnicami in drugimi aktivnostmi, tako je že 22. novembra na vrsti webinar v angleškem jeziku Self-leadership, v januarju pa nadaljujemo z delavnicami in gosti. Vabljeni!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial