Na Kariernem sejmu spodbujali podjetniško miselnost

22. 10. 2021

V četrtek, 21. oktobra 2021, je v Cankarjevem domu potekal Karierni sejem 2021, na katerem je sodeloval tudi GEA College. Na največjem zaposlitvenem sejmu v Sloveniji se je tokrat predstavilo skoraj 90 razstavljavcev.

 

Med številnimi predavanji, ki so se na Kariernem sejmu 2021 zvrstila v enem dnevu, je bilo tudi Podjetništvo je kul. Svoje znanje in izkušnje je z obiskovalci delil vodja Inkubatorja GEA College David Arnež. V sklopu zanimivega predavanja smo predelali tri vsebinske sklope, in sicer Od ideje do produkta, Raziskava trga in Od ideje do produkta v praksi.

 

Podane so bile osnove podjetništva prek uporabne vsebine, ki je hkrati motivacija za to, da bi udeleženci začeli razmišljati o podjetniški miselnosti, ki je ključna kompetenca 21. stoletja in je bistvena za uspeh vsakega zaposlenega. Slušatelje smo naučili nekaj novega in jih navdušili za implementacijo podjetniške miselnosti na vsakem delovnem mestu, saj želimo doseči, da prilagodijo svoj način razmišljanja ter pristop k delu, trgu dela in potrebam trga.

 

Naš cilj je bil prek predavanja spodbuditi razmišljanje o krepitvi podjetniškega ekosistema ter opogumiti udeležence in jim dati nov zanos. Prepričani smo, da je bil namen dosežen.

 

Poleg kariernega svetovanja so potekale tudi nagradne aktivnosti, v foto kotičku pa so lahko obiskovalci dobili brezplačno profesionalno fotografijo za življenjepis. V tem enem dnevu so lahko udeleženci opravili več razgovorov s potencialnimi delodajalci in tako hitreje prišli do zaposlitve, ki jim je pisana na kožo. Za uspešen dogodek in odlično atmosfero sta poskrbela MojeDelo.com in Cankarjev dom.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial