»Najboljši način za rešit težave je, da zavihaš rokave!«

25. 03. 2024

V petek, 22. marca je študente programa Digitalni marketing na Fakulteti za podjetništvo – GEA College obiskal direktor športne divizije Elana mag. Leon Korošec. 

 

 

Gost v predavalnici: mag. Leon Korošec in Elan

Elan je nosilec trendov, ki s svojo vrhunsko opremo za šport in prosti čas velja za ultimativnega inovatorja. Direktor športne divizije Elana mag. Leon Korošec je bil gost v predavalnici pri predmetu marketing in tržna analiza, katerega nosilka je Katja Trop, MBA. Študentom je predstavil znamko Elan in kako učinkovito upravljati z znamko na dolgi rok.


V svoji 20 letni karieri je nabral mnoge izkušnje, ki jih je delil s študenti. Vsekakor pa je bil enkrat le še na začetku, zato smo ga vprašali, kaj bi svetovali svojemu mlademu jazu, ki se podaja v poslovni svet.

»Svojemu mlademu jazu bi svetoval, da zaupa vase, v svoje znanje in predvsem v svoje delo, in naj se nikoli ne sekira na zalogo, ker najboljši način za rešit težave je, da zavihaš rokave in se lotiš tega, kar maš pred sabo,« je odgovoril mag. Leon Korošec.
Praksa in teorija gresta z roko v roki. Znanje, ki je utemeljeno na praktičnih primerih, je ključno. In kdo lahko bolje priča o tem kot svetovno uspešna podjetja.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial