Novo študijsko leto

02. 10. 2020

Novo študijsko leto

Pričeli smo z novim študijskim letom in odprli vrata vsem bruckam, brucom ter seveda študentom višjih letnikov, kar nas je izjemno razveselilo!

V novo študijsko obdobje vstopamo optimistično, pogumno in predvsem dobro pripravljeni. Študij bo navkljub nekaj spremembam, ki so predvsem posledica upoštevanja vseh varnostnih ukrepov za zdravje tako naših študentk in študentov kot tudi sodelavcev, še naprej kakovosten in dinamičen. V prvem semestru bomo kombinirali predavanja v živo in študij na daljavo, omogočen pa bo tudi prenos predavanj v živo. Verjamemo, da je pomemben del študija, pa tudi vsakega posla, oseben stik in grajenje odnosov. Zato smo poskrbeli, da bodo predavanja in aktivnosti potekala malo pri nas, malo pa preko spleta – predvsem pa povsem skladno z vsemi priporočili in navodili za varnost in zdravje vseh. Predavalnice so opremljene s sodobnimi kamerami za prenose v živo, poskrbljeno je za higieno rok, pralne maske za študente so pripravljene, spletni platformi za študij pa bo družbo po novem delala še uporabna mobilna aplikacija za vse študijske zadeve.
Poleg varnosti še zmeraj na prvo mesto postavljamo uporabniško izkušnjo ter kakovost poučevanja. Razmer se nismo ustrašili, ampak jih izkoristili za napredek, kot pravi podjetniki.

V tem letu bodo na fakulteti študentom na voljo tudi novi projekti, kot so »Tutor študent« za pomoč med študenti, mentorski program, kjer bodo mentorsko vlogo prevzeli uspešni slovenski podjetniki, karierni center je svojo ponudbo nadgradil z brezplačnim psihometričnim testiranjem, kariernim vprašalnikom za izdelavo kariernega profila, »Študentski izziv« bo potekal s podjetjem Merkur trgovina, možne pa bodo tudi študijske izmenjave in opravljanje praks v tujini bodisi v živo bodisi virtualno. Torej ogromno novosti, ki se jih lahko veselite(mo)!:)

Drage študentke in študenti, dobrodošli in veliko uspeha na študijski poti!:)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial