Obisk podjetja Perfect Meals d.o.o. – navdihujoča zgodba iz Inkubatorja

18. 01. 2022

Študentje GEA College smo bili v petek, 17. decembra 2021, povabljeni na ekskurzijo in ogled podjetja Perfect Meals d.o.o., njihove proizvodnje in pripoved uspešne zgodbe, ki je bila ustvarjena v Inkubatorju GEA College in je, nas študente, še posebej navdihnila. Pobližje smo spoznali poslovni proces, ki ga izvajajo, kako je nastala zgodba – vse od ideje do zapakirane popolne malice z gurmanskim fit obrokom.

 

Obisk podjetja je potekal pri predmetu Načrtovanje rasti podjetja nosilca doc. dr. Daria Berginca. Študenti z udeležbo na praktičnih ekskurzijah pridobijo neprecenljiv vpogled v dejansko podjetniško zgodbo, novo znanje pa lahko izkoristijo tudi pri svojih podjetniških idejah.

 

Skozi ogled Perfect Meals nas je popeljal ustvarjalec blagovne znamke Rok Erklavec, ki se ukvarja tudi z vadbo in zdravo prehrano, zato se zelo dobro zaveda, kakšen pomen za dobro počutje nosi kakovostna prehrana. Marsikomu hiter življenjski slog ne dopušča dovolj časa za pripravo zdravih jedi, ki dvignejo energijo telesu, obenem pa bi bile še gurmansko okusne. In tako so nastali Perfect Meals – namenjen ljudem z obremenjenim življenjskim slogom, uporabnikom fitnesa in športnikom, ki radi vedo, kaj jedo.

perfect meals

Rok nas je navdihnil s praktičnimi nasveti in izkušnjami, ki so ga doletele na njegovi poslovni poti, ki nam bodo v prihodnosti sigurno koristile. Na koncu je še poudaril, kakšen pomen nosi dober team in dobra organiziranost za uspešno delovanje podjetja.

Študentje si bomo to ekskurzijo zapomnili kot bogato predstavitev uspešne zgodbe z obilico koristnih informacij in nasvetov za našo nadaljnjo karierno pot.

Avtorja članka: Črt Jevšnik in Nana Rapuc

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial