OSEBNOST KOT BLAGOVNA ZNAMKA – DRUGA DELAVNICA »ABC PODJETNIŠTVA«

19. 10. 2018

Osebnost kot blagovna znamka – druga delavnica »ABC podjetništva« z Barbaro Podlogar

 

Ta teden smo nadaljevali z našim delavniškim sklopom »ABC Podjetništva«, ki ga za študente GEA College izvajamo v Kariernem centru.

Barbara Podlogar je na delavnici z naslovom »Osebnost kot blagovna znamka« študentom in študentkam poskušala približati zavedanje o njih samih kot blagovni znamki. »Vse kar počnete pušča sled« je bil eden izmed ključnih momentov, ki jih je predavateljica izpostavila pri grajenju blagovne znamke, saj se morajo študentje zavedati, da komunicirajo tako z govorom in obnašanjem, vendar tudi s pisno komunikacijo, oddajo domačih nalog, odnosom do drugih itn.

S tem, ko so študentje razmislili o svojih prednostih in slabostih, ter jih primerjali z lastnostmi podjetnikov, ki so si jih kot zgled izbrali na prejšnji delavnici, so lahko preverili, kaj cenijo, kje so že dobri in kje morajo na svoji blagovni znamki še graditi.

Vsa do sedaj osvojena znanja pa bodo študentje lahko prenesli na papir in na splet v prihajajoči delavnici Priprava življenjepisa in LinkedIna (25.10.2018, 16:30), kjer bodo morali svoje lastnosti predstaviti za druge.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial