Otvoritev modula za nadarjene študente – GEA TOP Talents v Digitalnem središču Slovenije

13. 12. 2021

V petek, 10. decembra 2021, smo premierno otvorili prilagojen študijski modul za nadarjene, ambiciozne in podjetne študente GEA TOP Talents v prostorih Digitalnega središča Slovenije.

Otvoritev modula za nadarjene GEA TOP Talents smo izvedli v ljubljanskem BTC Cityju, v virtualnem Digitalnem središču Slovenije, ki je osrednja točka za zagotavljanje, povezovanje in podporo pri digitalni transformaciji podjetij v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije med 1. julijem in 31. decembrom 2021.

S trinajstimi študenti smo se lotili edinstvenega študijskega modula, s katerim orjemo ledino. Kot prva fakulteta v Sloveniji želimo vsem našim ambicioznim študentom prek obogatenih vsebin zagotoviti visoko dodano vrednost, spodbujati njihov podjetniški in karierni potencial ter jim omogočiti še več priložnosti za profesionalno rast.

Prva generacija GEA TOP Talents je heterogena in zanimiva skupina posameznikov, ki bo imela številne priložnosti za mreženje, ekskurzije in oglede podjetij, obiske konferenc in srečevanje s prepoznavnimi podjetniki. Hkrati pa bodo lahko proaktivno sooblikovali ta edinstven modul, ko bodo ustvarjali lastne prispevke na poslovne in družbene tematike. Na ta način si bodo krepili prepoznavnost in konkurenčnost v poslovnem okolju, kot izjemno dodano vrednost pa predstavlja priložnost, da bodo izbrani študentje lahko sodelovali tudi z mentorji, ki so podjetniki in člani Slovenian Business Club.

Za uvodni pozdrav in predstavitev modula je poskrbela vodja Mednarodne pisarne in Kariernega centra Anamarija Meglič, sledil je nagovor direktorice in dekanje GEA College Fakultete za podjetništvo mag. Katje Kraškovic, Digitalno središče Slovenije pa nam je predstavil g. Simon Vrbanič, ki nas je po končanem uradnem delu dogodka popeljal tudi na ogled. Dobili smo priložnost igrati virtualni nogomet, pomerili pa smo se tudi v igranju pikada z robotom. Zmagal je GEA College, natančneje naša dekanja, mag. Katja Kraškovic

Za prijazen sprejem se zahvaljujemo Digitalnemu središču Slovenije in verjamemo, da smo s pričetkom modula GEA TOP Talents začeli še eno zgodbo o uspehu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial