Postani CEO za en mesec!

18. 03. 2018

Si želiš uspešno kariero in se povzpeti povsem na vrh?

Postani CEO za en mesec in uresniči svoje sanje!

Mednarodna skupina Adecco mlade talente že peto leto vabi k vključitvi v program »CEO za en mesec«, ki izbranemu kandidatu omogoča mesečno delovno prakso ob boku direktorja podjetja Adecco Slovenija, Mira Smrekarja. Program kandidatom odpre vrata v poslovni svet, saj lahko iz prve roke spoznajo delovanje mednarodnega podjetja. Izbrani kandidati pridobijo izkušnje, ki so dragocena popotnica za zagon profesionalne kariere.

Mladi tako pridobijo dejansko izkušnjo vodenja podjetja, kar omogoča edinstven proces učenja. Izbrani kandidati nadgradijo znanje, ki so ga pridobili med šolanjem, in ga obogatijo z delom v praksi. Za iskalce prve zaposlitve to pomeni odlično priložnost za razvoj poslovnih spretnosti, izboljšanje zaposljivosti in s tem lažji začetek lastne profesionalne poti. Progam je prepoznan tudi v poslovni skupnosti in je bil lani uvrščen med finaliste najboljše poslovne prakse Bes tof the best, ki jih podeljuje Ameriška gospodarska zbornica.

Vsi kandidati, ki želijo sodelovati, se lahko prijavijo preko spletnih strani http://www.adecco.si/ceo-za-en-mesec/ in  www.waytowork.com.

Prijave so odprte do 17. aprila 2018.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial