pogumen drzen opažen

Bodite med 20 srečneži, ki se boste potegovali za kariero v MIK Celje.Vse drzne, radovedne in željne novega znanja vabimo, da se prijavite na izziv GEA Challenge, ki ga organizira GEA College v sodelovanju s podjetjem MIK Celje. Preizkusili se boste v reševanju pravega poslovnega izziva in s pomočjo mentorjev pripravili MARKETINŠKI PREBOJ ZA MIK Celje. Kandidatko oziroma kandidata, ki se bo z nalogo spopadel najuspešneje, kot nagrada čaka brezplačen magistrski študij na GEA College in priložnost za kariero v MIK Celje.


KAJ?


 KajIzziv za vse sodelujoče na GEA Challenge bo pripraviti “Marketinško strategijo 2018/2020 za podjetje MIK Celje”. Poseben poudarek bo na sinergičnem prepletanju različnih marketinških tehnik in realni potencialni implementaciji rešitve.

 

 


ZAKAJ?


  • Preizkusite se v reševanju poslovnega izziva in oblikovanju najboljše marketinške strategije.

  • Pridobite uporabna poslovna znanja in spoznajte sodoben način učenja na poslovnih primerih.

  • Izkoristite priložnost za sodelovanje z uspešnim podjetjem in strokovnjaki s področja podjetništva in marketinga ter se potegujte za brezplačen študij ter možnost zaposlitve.


KDO LAHKO SODELUJE NA IZZIVU?


Kdo

  • Vsi, ki zaključujete najmanj 3. letnik visokošolskega/univerzitetnega študija ali ste že diplomirali in razmišljate o v vpisu na magistrski študij.

  • Kdor si upa spopasti z resničnim poslovnim izzivom in preveriti vašo poslovno žilico

  • Kdor je kreativen, podjetniško naravnan in ima nekaj delovnih izkušenj s področja marketinga.


Pravila in pogoji sodelovanja


Na GEA Challenge, ki ga organizirata GEA College in MIK, d.o.o., se lahko prijavijo in sodelujejo vsi študenti/študentke, ki izpolnjujejo pogoje in upoštevajo pravila za sodelovanje na GEA Challenge Marketinški preboj za MIK Celje.

Pravila in pogoji

 

 


Soorganizator:


 

 

 

 

 

Dogodek organiziran tudi s pomočjo projekta Nadgradnja dejavnosti Kariernega centra GEA College – FP, ki je sofinanciran in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020:
 Gea college_fakulteta za podjetnistvo _Logotip_CMYK.eps
 MIZS_slo
CGP_kohezijska-politika_logotipi_posamezni

 

Podporniki projekta:

Slovenian business club  

MojeDelo-logo-2015-blue

Slovenian case challenge Zavod-RS-za-zaposlovanje
logo_zavod-ypsilon  eštudentski servis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial