pogumen drzen opažen

Vse drzne, radovedne in željne novega znanja vabimo, da se prijavite na izziv GEA Challenge, ki ga organizira GEA College v sodelovanju s podjetjem MIK Celje. Preizkusili se boste v reševanju pravega poslovnega izziva in s pomočjo mentorjev pripravili MARKETINŠKI PREBOJ ZA MIK Celje. Kandidatko oziroma kandidata, ki se bo z nalogo spopadel najuspešneje, kot nagrada čaka brezplačen magistrski študij na GEA College in priložnost za kariero v MIK Celje.


KAJ?


 KajIzziv za vse sodelujoče na GEA Challenge bo pripraviti “Marketinško strategijo 2018/2020 za podjetje MIK Celje”. Poseben poudarek bo na sinergičnem prepletanju različnih marketinških tehnik in realni potencialni implementaciji rešitve.

 

 


ZAKAJ?


  • Preizkusite se v reševanju poslovnega izziva in oblikovanju najboljše marketinške strategije.

  • Pridobite uporabna poslovna znanja in spoznajte sodoben način učenja na poslovnih primerih.

  • Izkoristite priložnost za sodelovanje z uspešnim podjetjem in strokovnjaki s področja podjetništva in marketinga ter se potegujte za brezplačen študij ter možnost zaposlitve.

 

 


KDO LAHKO SODELUJE NA IZZIVU?


Kdo

  • Vsi, ki zaključujete najmanj 3. letnik visokošolskega/univerzitetnega študija ali ste že diplomirali in razmišljate o v vpisu na magistrski študij.

  • Kdor si upa spopasti z resničnim poslovnim izzivom in preveriti vašo poslovno žilico

  • Kdor je kreativen, podjetniško naravnan in ima nekaj delovnih izkušenj s področja marketinga.


Pravila in pogoji sodelovanja


Na GEA Challenge, ki ga organizirata GEA College in MIK, d.o.o., se lahko prijavijo in sodelujejo vsi študenti/študentke, ki izpolnjujejo pogoje in upoštevajo pravila za sodelovanje na GEA Challenge Marketinški preboj za MIK Celje.

Pravila in pogoji

 

Podporniki projekta:

Slovenian business club  

MojeDelo-logo-2015-blue

Slovenian case challenge Zavod-RS-za-zaposlovanje
logo_zavod-ypsilon eštudentski servis

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial