Slavnostna podelitev diplomskih in magistrskih listin na GEA College 2022

16. 06. 2022

V četrtek, 9. 6. 2022, je GEA College na Ljubljanskem gradu izpeljal podelitev diplom tako kot smo je bili vajeni pred časom – v živo, svečano in v dobri družbi podjetno mislečih. Ponosni na vse, ki so nam zaupali in izobraževanje dokončali, smo podelili diplome diplomantkam in diplomantom ter magistram in magistrom GEA College – Centra višjih šol in Fakultete za podjetništvo.

podelitev

Za tekoče povezovanje slavnostne prireditve je poskrbela prekaljena in izvrstna govornica Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, kot glasbena gostja pa je nastopila vrhunska pevka Alenka Godec, ki je odpela svoje zimzelene pesmi kot so Življenje je lepo, Mesto sanj in Vsak je sam.

podelitev

Diplomante, njihove družine in prijatelje je najprej nagovorila direktorica in dekanja GEA College – Fakultete za podjetništvo mag. Katja Kraškovic, ki je v svojem govoru poudarila pomen pridobljenega znanja in izrazila hvaležnost za zaupanje, da so si za visokošolsko izobraževanje izbrali ravno GEA College. Vsem, ki širijo podjetniško miselnost duh GEA College v širšo skupnost, je še zaželela, da ostanejo zvedavi, drugačni, drzni in inovativni. Zahvalila se je vsem visokošolskim učiteljem, ki so diplomante spremljali v teh nekaj letih študija, pa tudi sodelavcem GEA College, ki so jih spodbujali vse do diplome.

podelitev

Sledil je eteričen nastop Maše Ferme s svilenimi trakovi, nato pa nas je nagovorila še direktorica in ravnateljica GEA College – Centra višjih šol mag. Nataša Makovec. V govoru je poudarila pomembnost postavljanja želja in ciljev ter da je potem treba znati počakati in biti potrpežljiv, saj le tako lahko vse zadano uspešno zaključimo.

podelitev

Podelitev diplomskih listin je narisala nasmeh na obrazu tako diplomantom kot njihovim gostom. Proti koncu smo zaploskali še prejemnikom nagrade Summa Cum Laude za izstopajoče diplomsko delo, ki so jih prejeli Arne Dolenc (Stroški košarkarskega sodnika v Sloveniji, mentorica: mag. Nataša Pustotnik), Klavdija Zimmer (Izboljšanje uporabniške izkušnje spletne trgovine v izbranem podjetju, mentorica: mag. Nataša Mithans), Marko Majcen (Centralno upravljanje digitalnih certifikatov, mentor: Djordje Bogunović), Staška Čertalič (Tržna knjiga GeaZS – BRAND BOOK GeoZS, mentorica: Kiki Klimt). Za izstopajoče magistrsko delo je nagrado prejel Boštjan Špehonja (Analiza kibernetskih napadov v geopolitično izpostavljenih državah na območju Evrope v primerjavi s Slovenijo, mentor: izr. prof. dr. Robert Brumnik).

podelitev

Pogostitev je prevevalo praznično vzdušje, saj je bila svečanost po parih letih zopet zares svečana – taka, kot smo jo diplomantom tudi obljubili. Veseli nas, da so ponosni obrazi, ki so zapuščali grajske sobane, nosili nasmeh.

Še enkrat, iskrene čestitke vsem diplomantom! Naj bo vaša nadaljnja pot prepletena z zanimivimi izzivi, s korajžnim premagovanjem ovir in zmagovalnimi trenutki!

 

Foto: Peter Irman

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial