Sofinanciranje za razvoj in krepitev novih kompetenc  za starejše zaposlene


NE ZAMUDITE! SUBVENCIJE za izobraževanje zaposlenih nad 45 let


 

Imate v podjetju zaposlene nad 45 let in jih želite izobraziti?

Za vse prejemnike subvencij in tiste, ki jih želite prejeti, nudimo širok nabor vsebin za izobraževanja in usposabljanja. Izpolnite spodnji obrazec in pomagali vam bomo do znanja.

 

Izbirate lahko med vsebinskimi področji:

– Digitalni marketing – Prodajne veščine
– Promet z nepremičninami – Tuji jezik
– Podjetniška miselnost – Finance za nefinančnike
– Komunikacijske veščine – Javno nastopanje in vodenje sestankov
– Vodenje in mentorstvo – Izobraževanje po meri
– Stres in upravljanje sebe – Druge vsebine

 

Kdaj ste nazadnje poslali na izobraževanje delavce, nad 45 letom starosti? In zakaj ne?

Se vam zdi odveč, prevelik strošek? Sedaj je pravi čas, izkoristite priložnosti in vložite tudi v svoje starejše zaposlene! Pridobite lahko namreč državno subvencijo. Kako? Enostavno!

Starejši delavci so prihodnost delovne sile

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije izvaja projekt Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (ASI), ki podjetjem pomaga pri upravljanju s starejšo delovno silo z vzpostavitvijo strategije upravljanja in delavnicami.

Sofinanciranje do višine 1.834€ je na voljo za pridobivanje neformalnega izobraževanja starejše delovne sile, prav tako je na voljo finančna podpora za izdelavo strategije za upravljanje starejših zaposlenih.

Pohitite s prijavo saj se sredstva podeljujejo po principu “Kdor prej pride, prej melje”.

GEA College vam lahko pri tem pomaga! Ne samo pri pripravi za razpis, ampak tudi pri izvedbi izobraževanj za vaše starejše zaposlene (izpolnite spodnji prijavni obrazec).

Kontakt: Barbara Podlogar, barabra.podlogar@gea-college.si, 031/654-302

 

Starejši delavci so prihodnost delovne sile!

Precej drzna trditev, ki pa ni daleč od resnice. Zaradi višanja starosti upokojevanja bodo morala podjetja računati na starejšo delovno silo dalj časa in vanjo vlagati, ter starejši kader izkoristiti v svojo korist (ter seveda v korist starejših zaposlenih). Tako eni, kot drugi ne smejo samo čakati na veliki U – upokojitev.

Delodajalci oz. vodstvo podjetja običajno domneva, da “starejši” delavci ne delajo tako kakovostno, kot mlajši delavci. Starejši zaposleni pa so sodeč po raziskavah ne samo bolj motivirani za osvajanje novih veščin in znanj, veliko boljše jih vključijo v svoje delo. Mogoče so starejši delavci počasnejši, zaradi izkušenj pa z veliko manj napakami kot mladi zaposleni in so zanesljiv steber znanja in izkušenj v podjetju.

Ali pa gre njihovo razmišljanje v smeri “Zakaj vlagati v starejše, saj se bodo kmalu upokojili?” Statistike uporabe sodobnih programskih in internetnih veščin in znanj izkazujejo največjo rast prav na tej starostni skupini. Starejši delavci so motivirani za osvajanje novih znanj, dobiti morajo le priložnost za strukturirano in prilagojeno izobraževanje.

Navsezadnje živimo v tako hitro spreminjajoči družbi, da je vseživljenjsko učenje in izobraževanje skoraj da že nekaj samoumevnega oz. mora postati, tudi za starejše.

Zato velja: vlagati v starejše zaposlene se še kako splača!


Spodaj izberite naša izobraževanja iz različnih vsebinskih področij.

Najbolj vroča izobraževanja sta Strokovnjak digitalnega marketinga in  Usposabljanje za licenco nepremičninskega agenta (NPK).

 

Informativna prijava za subvencionirano izobraževanje

Podatki podjetja/institucije:Izberite vsebinska področja želenih izobraževanj:


Ostanite v stiku z nami

Spodaj označite polja, da nam sporočite kakšen način komunikacije vam ustreza

 Obveščajte me o ponudbah, izdelkih, novostih, novicah in dogodkih preko elektronske pošte
 Obveščajte me o ponudbah, izdelkih, novostih, novicah in dogodkih preko telefona
Od prejemanja sporočil se lahko odjavite kadarkoli tako, da na prejetem elektronskem sporočilu kliknete povezavo za odjavo.
GEA College bo z vašimi osebnimi podatki ravnal s skrbnostjo in v skladu s trenutno zakonodajo. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial