Ste za COFFE?

28. 09. 2015

Radi jo preskušajo učitelji, radi jo preskušajo dijaki, tudi študentom je všeč. In ne, ni kava. Govora je o novi, interaktivni spletni poslovni igri, ki smo jo razvili skupaj s partnerji v mednarodnem evropskem »Competence for the future (Kompetence prihodnosti).

Igra Simualcija podjetja je bila v 2015 nagrajena  z nagrado COMENIUS med podelitvijo nagrad “50 let – Digitalne inovacije v Evropi”. To je najbolj pomembno nemško in evropsko priznanje za vzorne izobraževalne vsebine, ki temeljijo na IKT.  Na nagrado smo ponosni, saj je igro simulacije podjetja ocenjevalo prek 200 založnikov, medijskih producentov in predstavnikov različnih izobraževalnih inštitucij.

Igra simulira dejansko delovanje podjetja, z vsemi njegovimi funkcijami, od ustanovitve, izgradnje objektov, zaposlovanja, nabave blaga in surovin, proizvodnje in ne nazadnje prodaje. Z igranjem »mladi podjetnik« spozna medsebojno odvisnost posameznih funkcij podjetja tekom poslovanja in se z upravljanjem posameznih funkcij uči realnega dela v proizvodnem podjetju.

Ste za COFEE? Preskus in sodelovanje v igri vam lahko zagotovi moderatorka igre za Slovenijo, mag. Marina Letonja (marina.letonja@gea-college.si). Igra je dostopna na TUKAJ.

Vabljeni k sodelovanju!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial