Mednarodna pisarna

Mobilnosti za študente, predavatelje in nepedagoški kader

Sodelovanje s tujimi izobraževalnimi institucijami

Organizacija mednarodnih dogodkov

Mednarodna pisarna je namenjena študentom, predavateljem in vsem željnim mednarodnih izkušenj.

 

Veseli nas, da vas lahko pozdravimo na straneh Mednarodne pisarne, ki vam nudi pestro izbiro možnosti za sodelovanje v različnih mednarodnih projektih s področja izobraževanja in usposabljanja.

Namen mednarodne pisarne je zagotoviti kakovostno organizacijo in izvedbo izmenjav študentov, pedagoškega in nepedagoškega kadra v okviru različnih mednarodnih projektov.

Poleg osnovne dejavnosti v Mednarodna pisarna skrbi za pomoč pri prijavah, koordinaciji in vodenju mednarodnih izobraževalnih in raziskovalnih projektov (tako v okviru Ministrstva RS, EU kot ostalih fundacij).

 


GEA College – Fakulteta za podjetništvo v različnih mednarodnih programih sodeluje že vse od leta 2000, ko je ustanovila Mednarodno pisarno, da bi izobraževalni dejavnosti omogočila evropsko in globalno vizijo ter ustvarjala nove možnosti za svoje študente in profesorje.


GEA College – Center višjih šol je pričel krepiti mednarodno sodelovanje pod okriljem evropskega programa Vseživljenjsko učenje v študijskem letu 2007/2008.  


 

Globalna izobraževalna dejavnost

Na naših spletnih straneh vam posredujemo aktualne informacije, ki vas bodo vodile k odločitvam za mednarodne izkušnje.  

Izobraževalna dejavnost mora postati bolj »evropska« in »globalna« – to je glavno vodilo našega dela. Uresničujemo ga z:

 

Kontakt:

Maruša Malovič

Marusa.Malovic@gea-college.si

T: +386 1 5881 326

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Maja Urh

E-pošta:
maja.urh@gea-college.si

Telefon: +386 1 5881 327

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial