Predstavitev Fakultete za podjetništvo

GEA College – Fakulteta za podjetništvo je sodoben izobraževalni center, ki nudi uporabna znanja s poudarkom na podjetništvu in managementu. Specializirani visokošolski študijski programi podjetništva z 20 letno tradicijo vsakomur omogočajo razvijanje osebnih potencialov.

GEA College – Fakulteta za podjetništvo že vse od leta 1996 izobražuje podjetne. Diplomanti Fakultete za podjetništvo so statistično dokazano nadpovprečno zaposljivi in uspešni, saj tekom študija na podlagi sodobnih metod dela in usmerjenosti v prakso, pridobijo uporabna znanja s poudarkom na podjetništvu in managementu. Številni študentje se tako že med študijem, s pomočjo nasvetov mentorjev, ukvarjajo s podjetništvom; aktivno delujejo znotraj družinskega podjetja ali odprejo svoje podjetje in tako preizkušajo pridobljeno znanje. Fakulteta za podjetništvo ceni posameznika in spodbuja timsko delo.

Vsebina programov Fakultete za podjetništvo je vedno korak pred spremembami, ki se odvijajo na trgu. Cilj študijskih programov je usposobiti študente za proaktivno delovanje in jim zagotoviti široko izobrazbo, da se bodo lahko uspešno soočali z različnimi globalnimi poslovnimi izzivi. Uveljavljeni predavatelji nove podjetniške upe motivirajo pri ustvarjanju inovativnih in unikatnih podjetniških idej. Podjetništvo je navdušenje, entuziazem in pogum za uvajanje drznih sprememb, ki bodo prinesle uspeh. Prav takšno je tudi pisano vzdušje GEA College – Fakultete za podjetništvo, ki študentom poleg študija omogoča dodatne možnosti za širjenje socialne mreže; možnost mednarodne izmenjave na 30 partnerskih institucijah, podpora Kariernega centra, udeležba na ekskurzijah, Alumni klub in druge študentske aktivnosti.

Študentom je 24 ur dnevno na voljo sodoben informacijski sistem s študijskimi in ostalimi  vsebinami, elektronski indeks in forumi. Fakulteta za podjetništvo je pomembna izobraževalna institucija v osrčju Evrope, ki izvaja visokošolski študijski program Podjetništvo tudi v angleškem jeziku, gosti priznane mednarodne strokovnjake s področja podjetništva in izobražuje nove podjetniške upe iz celega sveta.

>>GEA College – predstavitvena brošura – prenos

 

GEA College – Fakulteta za podjetništvo je športnikom, umetnikom in študentom s posebnim statusom prijazno okolje

Na Fakulteti za podjetništvo z veseljem vpisujemo v vse programe tudi športnike, umetnike in študente, ki imajo poseben status, saj študij lahko prilagodimo posamezniku.

Več informacij najdete v Pravilniku o študentih s posebnim statusom, še bolje pa, da nas kontaktirate in se osebno pogovorimo.

 

Fakulteta za podjetništvo

Dodiplomski študijski programi

Podiplomski (magistrski) študijski programi

Osebni Kontakt:

Neža Jurčević

Kontaktna oseba:
Neža Jurčević

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: +386 1 5881 300

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial