1-in-2-teden

 

Vam znanje s področja financ, analize poslovanja in finančnih izkazov ter kazalnikov predstavljajo izziv? Menite, da se tega uporabnega znanja, ki je nujen za učinkovito vodenje poslov ni mogoče naučiti na praktičen, hiter in intenziven način? Potem se motite!

Vabljeni na program Finance2 kjer se boste v enem ali dveh tednih naučili uporabnega finančnega znanja, ki je potrebno za uspešno poslovanje sodobnih organizacij. Si upate?

 

prijava-na-dogodek

 


Študenti GEA College  preverite kateri predmeti vam bodo priznani. Kliknite TUKAJ


ZAKAJ IZBRATI PROGRAM FINANCE2?

  • Pridobite uporabno znanje s področja financ in analize poslovanja za mala in srednja podjetja.

  • Učenje na praktičnih primerih, reševanja pravih finančnih izzivov organizacij in neposredno sodelovanje s strokovnjaki iz podjetij, bank in drugih organizacij.

  • Naučili se boste najsodobnejših metod, tehnik in orodij za reševanje realnih problemov s področja finančnega poslovanja organizacij in prepoznavanja ter preprečevanja s tem povezanih tveganj.

  • Razumeli boste temeljne finančne izkaze, kazalnike in jih znali uporabiti za načrtovanje, nadzor in spremljanje poslovanja organizacije ter zaposlenih.

  • Pridobili boste kreditne točke (ECTS) in opravite del študijskih obveznosti.


Učenje financ še nikoli ni bilo bolj zabavno. Učili se bomo skozi praktične primere, izkušnje strokovnjakov, reševali resnične finančne izzive podjetij in se naučili pridobivati ter uporabljati finančne podatke v prid naše organizacije. 🙂


prijava-na-dogodek


Soorganizator:


 

 

 

 

 

 

 

Partner programa:

bisnode-logo-transparent 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial