Tretja generacija GEA TOP Talentov odpira vrata uspeha

02. 02. 2024

Od kave, ki prebudi, do politike odprtih vrat. Tretja generacija GEA Top Talentsov generacija je že trdno vkorakala v proces razvijanja podjetniških veščin, pridobivanja praktičnih izkušenj ter izkoriščanja priložnosti za svojo profesionalno rast.

 

Gradnja skupnega mostu

V začetku decembra smo v prostorih SBC – Slovenian Business Club z veseljem otvorili letošnji program mentoriranja. Mentorstvo je ena izmed ključnih prednosti, ki jih ponuja modul GEA Top Talents, saj omogoča udeležencem neposreden vpogled v podjetniške procese skozi izkušnje že uveljavljenih podjetnikov. Program podpira razvoj podjetniških idej ter odkrivanje novih kariernih poti. Z navdušenjem pričakujemo rezultate sodelovanja letošnjih mentorjev in mentorirancev.

Amaris, ki sodeluje v SBC mentoriranju, je zapisala: »Učiti se od najboljših je neprecenljivo in zato sem zelo hvaležna, da imam priložnost deliti izkušnje s tistimi, ki so že uspešno prehodili pot, po kateri smo mi šele začeli stopati.«

Letošnji mentorji so izjemni podjetniki, ki se jim iskreno zahvaljujemo za vse znanje, ki so ga že in ga še bodo predali našim Gea Top Talent mentorirancem.

 

Mentorji:

– Janja Božič Marlot, Mediana d.o.o., članica SBC
– Jana Fleišer, Dobra teta d.o.o., članica sekcije SBC Mladi
– izr. prof. dr. Mitja Jeraj, GEA College – Fakulteta za podjetništvo
– Primož Gams, Dogs4motion d.o.o., član sekcije SBC Mladi
– Rok Starič, ROK’S NUT BUTTER d.o.o., član sekcije SBC Mladi

 

Človek ostaja, funkcija odhaja

GEA Top Talenti program si prizadeva ponuditi raznovrsten spekter vsebin, ki bo udeležencem omogočil, da bodo na svoji poslovni poti še bolj uspešni. Sposobnost mreženja nedvomno izstopa kot ena ključnih veščin.

In zato nas je obiskal strokovnjak mreženja Boško Praštalo. Z GEA Top Talenti je delil dragocene nasvete, ki so pustili trajen vtis. Omembe vredni nasvet je, da list razdelimo na polovico. Na levo stran napišemo cilje. Na desno stran napišemo naš bližnji krog ljudi. Se desna ujema z levo? Vas kofetkanje s temi ljudmi popelje do ciljev? Če je odgovor, ne, črtajte!

 

 

‘Vrata moje pisarne so vedno odprta, ampak zaposleni nikoli ne vstopijo’

Izjava, ki jo je Polona Zupančič, strokovnjakinja z večletnimi izkušnjami v vodenju lastnega podjetja za poslovno svetovanje in izobraževanje, delila z GEA Top Talenti.
Za udeležence je pripravila izjemno delavnico o vodenju, kjer je delila skrivnosti, kako postati uspešen vodja. Med drugim je razkrila, da je resnica za politiko odprtih vrat mit, saj zaposleni ne bodo vstopili, če v sobi ni dovolj prostora.

Osvajanje praktičnih znanj, ki bodo uporabna na poslovni poti, je ključnega pomena. “Na še več poučnih in zanimivih delavnic!,” je dodal Jon, udeleženec in GEA Top Talent.

 

Pred nami je pestro leto, polno dogodivščin, druženja in osebne rasti, ki ga GEA Top Talenti nestrpno pričakujejo. Z navdušenjem pričakujemo, kaj vse bodo dosegli.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial