Izobraževanja za podjetja

Seminarji, delavnice, izobraževanja...

Poslovna usposabljanja

Izobraževanja po meri

Kakovostna izobraževanja za podjetja in       in-company programi izboljšajo poslovno uspešnost ter rezultate.

 

GEA College je že vrsto let sopotnik in spremljevalec številnih slovenskih in tujih podjetij ter njihovih zaposlenih. Preko svojih izobraževalnih delavnic in seminarjev nudi aktualna in strokovna znanja, ki vodilnim in zaposlenim znotraj podjetij pomagajo reševati problematike sodobnega poslovanja in ponujajo ustrezne mehanizme za učinkovite poslovne rešitve.

Tovrstna izobraževanja so ključni element na področju vseživljenjskega učenja, ki v sodobnem času hitrega napredka in uvajanja sprememb, predstavlja bistveno prednost in dodatne možnosti za razširitev in uresničevanje podjetniških ciljev.

Pripravljamo izobraževanja po meri in jih izvajamo v podjetjih, v prostorih GEA College ali drugih lokacijah

GEA College za podjetja in zaposlene oblikuje enodnevne ali večdnevne delavnice ali poslovne treninge. Izobraževanje se prilagodi potrebam in željam zaposlenih v podjetju. Pripravi se ciljno usmerjen izobraževalni načrt z jamstvom za uspeh.
Pristopi GEA College so vedno unikatni in različni od klasičnih pristopov drugih izobraževalnih institucij. Tekom izobraževanj predavatelji in motivatorji v posamezniku odkrivajo danosti in talente ter jih spodbujajo k izražanju osebnih idej in kompetenc, ki lahko postanejo njihova konkurenčna prednost na trgu.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo pripravili idealen izobraževalni program s katerim boste v podjetju pridobili potrebna znanja za hiter in učinkovit poslovni preobrat na bolje.

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Monika Strahovnik

E-pošta:
monika.strahovnik@gea-college.si

Telefon: 01 / 5302 470

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial