Video predstavitev študijskih programov

 Fakulteta za podjetništvo


Dodiplomski študijski programi


Podjetništvo

redni študij, 3. leta

Podjetništvo v perspektivnih panogah

izredni študij, 3. leta

Digitalni marketing

izredni študij, 3. leta

Se ne vidite v tipični službi od osmih do štirih? Študijski program Podjetništvo vas bo pripravil na uspeh!  Želite slediti svojim sanjam in uresničiti svojo poslovno idejo? Študijski program Podjetništvo vas bo pripravil na uspeh! Izobrazite se za poklic prihodnosti – postanite strokovnjak digitalnega marketinga!
Podjetništvo_Video predstavitev Podjetništvo v perspektivnih panogah_Video-predstavitev Digitalni marketing_Video predstavitev

 


Podiplomski (magistrski) študijski programi


Podjetniški management

izredni študij, 2. leti

Upravljanje s tveganji in korporativna varnost

izredni študij, 2. leti

Ste že zaposleni in čutite v sebi potencial, da naredite korak naprej v karieri in prevzamete vodstveno funkcijo? Študij Podjetniškega managementa vas bo pripravil na uspeh! V vse bolj negotovi prihodnosti bo obvladovanje tveganj in zagotavljanje korporativne varnosti ključno za stabilno poslovanje! Izobrazite se za poklic prihodnosti!
Podjetniški management_Video predstavitev

 

 Center višjih šol


Višješolski študijski programi


Ekonomist – poslovna smer

izredni študij, 2. leti

Ekonomist – računovodska smer

izredni študij, 2. leti

Ekonomist – zavarovalniška smer

izredni študij, 2. leti

Pridobite znanje o delovanju in notranjih procesih v podjetjih ter izzivih, s katerimi se soočajo v sodobnem gospodarstvu! Pridobite znanje, s katerim boste znali načrtovati stabilno finančno prihodnost vašega podjetja! V vse bolj negotovem svetu je zavarovalništvo nujno potrebno za zmanjševanje tveganj. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

Poslovni sekretar

izredni študij, 2. leti

Organizator socialne mreže

izredni študij, 2. leti

Informatika

izredni študij, 2. leti

Skrivnost vsakega uspešnega direktorja/ice je odličen/na vodja pisarne! Naredite korak naprej v svoji karieri! Starajoča se družba, marginalne skupine in kompleksne življenjske situacije prinašajo s seboj številne izzive, ki zahtevajo nova znanja in sposobnosti. Izobrazite se za poklic prihodnosti! Informatiki so dandanes nepogrešljivi v vsakem podjetju, saj bi se brez njih gospodarstvo ustavilo. Postanite ključni kader katerekoli panoge!
     

Gostinstvo in turizem

izredni študij, 2. leti

Snovanje vizualnih komunikacij in trženja

izredni študij, 2. leti

Slovenski turistični biseri potrebujejo kompetentne in ambiciozne vodje. Boste med njimi tudi vi? Združite znanje grafičnega oblikovanja, spletnega oblikovanja ter marketinga v poklic prihodnosti!
   

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial