Digitalni marketing – NOVO!

E-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

7. 3. 2024, ob 17:00 – ONLINE

 

Program Digitalni marketing

 

Digitalni marketing je postal ključen element poslovanja v sodobnem svetu, zato podjetja iščejo usposobljene strokovnjake, ki razumejo digitalne kanale in  marketinške strategije.

 

Digitalni marketing še naprej pridobiva popularnost, saj se podjetja selijo na splet. Več kot 60% svetovnega prebivalstva uporablja internet v povprečju sedem ur na dan. Področje je raznoliko in ponuja različne priložnosti, kot so trženje na družbenih omrežjih, optimizacija spletnih strani in SEO ter analiza digitalnih podatkov. Zaradi teh razlogov študij digitalnega marketinga lahko odpre vrata poslovnim priložnostim tako za posameznike kot za podjetja.

Ali iščete način, kako okrepiti svoje karierne možnosti in izstopati v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju današnjega časa? Ne iščite dlje in izberite študij digitalnega marketinga!


ZAKAJ ŠTUDIRATI DIGITALNI MARKETING?

  • Sodobna karierna priložnost. Znanja s področja digitalnega marketinga so ključ do uspeha v modernem poslovnem svetu. Odpirajo vrsto kariernih priložnosti na dinamičnem in inovativnem področju.
  • Praktične kompetence za uspeh. Konkretna znanja na področju raziskovanja trga, načrtovanju digitalnega marketinga in analizi uspešnosti kampanj so najbolj iskana znanja na trgu.
  • Svet se vrti okoli digitalnega. Razumevanje digitalnega marketinga je ključ do prepoznavnosti blagovnih znamk in uspešnega poslovanja v prihodnosti. Študijski program spodbuja inovativnost, kreativnost ter razvoj najsodobnejših marketinških pristopov.
  • Sodoben študij prilagojen posamezniku. Študijske aktivnosti potekajo v popoldanskem času in v obliki e-študija, ki je prilagojen dinamiki študentov z obveznostmi (športniki, podjetniki, zaposleni).
  • Predavatelji so uveljavljeni strokovnjaki z različnih področij. S svojimi bogatimi praktičnimi in strokovnimi referencami, kreativnostjo, svežino in inovativnostjo predavatelji oblikujejo in nadgrajujejo kompetence študentov za uspešnejši razvoj poklicne kariere.

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • Ste kreativni posameznik, ki uživa v izzivih digitalnega marketinga. Si želite kariernega napredka ter novih aktualnih znanj, ki omogočajo samostojno celostno vodenje marketinških kampanj blagovne znamke.
  • Ste mladim po srcu, ki radi sledite trendom digitalnega marketinga in verjamete, da se svet vrti okoli digitalnega. Imajte željo po ustvarjanju in izvedbi marketinških strategij in aktivnosti.
  • Ste zaposleni posameznik, ki si želi strokovne rasti na področju digitalnega marketinga in s tem tudi kariernega napredka. Z željo po vodenju marketing oddelka, tima ali projekta v podjetju.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Emanuela Eduard Muhič

E-pošta:
emanuela.eduard-muhic@gea-college.si

Telefon: +386 1 5881 369

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial