Ekonomist – zavarovalniška smer

2 obliki izvedbe študija

Izredni študij

2-letni študijski programi

29. 8. 2024, ob 17:00 –  ONLINE

 

Program Ekonomist  zavarovalniška smer

 

V vse bolj negotovem svetu je zavarovalništvo nujno potrebno za zmanjševanje tveganj. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

 

S programom ekonomist –zavarovalniška smer boste pridobili poglobljeno razumevanje zavarovalniškega trga in različnih vrst zavarovanja. Podrobno boste spoznali vse zavarovalniške produkte, kar vam bo omogočilo suvereno in samostojno delo s strankami in svetovanje glede izbora najprimernejšega zavarovanja zanje. V vse bolj negotovem svetu boste tisti, ki strankam zagotavlja varnost! 

 • Katera delovna področja pokriva zavarovalniški zastopnik?
 • Kako se bodo v bližnji prihodnosti spreminjali zavarovalniški produkti?
 • Ali po študiju lahko odprem tudi svojo zavarovalniško agencijo? ?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


Oglejte si predstavitev programa Ekonomist – zavarovalniška smer


ZAKAJ ŠTUDIRATI NA EKONOMIST – ZAVAROVALNIŠKA SMER?

 • Ker boste pridobili temeljno znanje s področij managementa, informatike ter ekonomskega in finančnega poslovanja, ki je nepogrešljivo pri razumevanju in upravljanju poslovanja podjetja.
 • Ker boste tekom študija boste pridobili praktično in uporabno znanje s področja ekonomije in zavarovalništva: zavarovalno pravo, sklepanje premoženjskih in osebnih zavarovanj, reševanje vseh vrst škodnih primerov, osnove določitve rizika in načinov obračunavanja premij pri sklepanju zavarovanj.
 • Ker je študij in obveznosti narejen po vaši meri. Prilagojen je obveznostim podjetnikov, zaposlenih in športnikov.
 • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami iz podjetništva, zavarovalništva in ostalih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

 • potrebujete temeljna znanja s področja ekonomije, financ, managementa, trženja in zavarovalništva, ter tako uspešno konkurirati na trgu dela
 • želite pridobiti temeljno znanje o delovanju zavarovalniškega in finančnega trga ter podrobno spoznati različne skupine zavarovalniških in finančnih produktov
 • potrebujete praktično in uporabno znanje iz zavarovalnega prava, sklepanja premoženjskih in osebnih zavarovanj, reševanja vseh vrst škodnih primerov ter osnov določitve rizika
 • se želite zaposliti kot zavarovalni zastopniki, voditi oddelek v velikih zavarovalnih hišah ali ustanoviti svojo zavarovalno agencijo
 • si želite nadgraditi svoje znanje na področju ekonomije, poslovanja in zavarovalništva

 


 


Kontakt za že vpisane študente:

Christian Volčanšek
T.: 01 5881 300
M.: referat@gea-college.si


Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial