Ekonomist – zavarovalniška smer

3 oblike izvedbe študija

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Ekonomist  zavarovalniška smer

 

V vse bolj negotovem svetu je zavarovalništvo nujno potrebno za zmanjševanje tveganj. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

 

Ob omembi zavarovanja nas večina najprej pomisli na zavarovanje avtomobila ali hiše. A to sta le dve dragocenosti, ki ju lahko zavarujemo, seznam pa je vsako leto daljši. Tako mora kmet zaradi globalnega segrevanja in vse bolj muhastega vremena zavarovati svoj pridelek, nogometaš ali manekenka pa pred poškodbami svoje dragocene noge.

S programom ekonomist –zavarovalniška smer boste pridobili poglobljeno razumevanje zavarovalniškega trga in različnih vrst zavarovanja. Podrobno boste spoznali vse zavarovalniške produkte, kar vam bo omogočilo suvereno in samostojno delo s strankami in svetovanje glede izbora najprimernejšega zavarovanja zanje. V vse bolj negotovem svetu boste tisti, ki strankam zagotavlja varnost!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 


Oglejte si predstavitev programa Ekonomist – zavarovalniška smer


 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • želite pridobiti temeljno znanje o delovanju zavarovalniškega in finančnega trga,
  • potrebujete praktično in uporabno znanje iz zavarovalnega prava, sklepanja premoženjskih in osebnih zavarovanj, reševanja vseh vrst škodnih primerov ter osnov določitve rizika.

Podrobno boste spoznali različne skupine zavarovalniških in finančnih produktov.

 

PO ŠTUDIJU:

Ob koncu študija boste torej imeli vsa potrebna znanja za delo na področju zavarovalništva, osebnega vlagateljstva in financiranja. Vaše znanje boste lahko vnovčili pri delu v zavarovalnici ali katerikoli finančni instituciji, morda se odločite tudi za lastno podjetniško pot v svetu osebnih financ. Študij traja dve leti in je prilagojen zaposlenim oziroma tistim z manj časa. Poudarek je na praktičnosti in uporabnosti naučene snovi.

Diplomanti  višjih šol lahko nadaljujete študij na GEA College –  Fakulteti za podjetništvo z vpisom direktno v 2. letnik in imate posebne ugodnosti:

  • določene študijske obveznosti se priznajo
  • ugodnejša cena
  • popust na lojalnost za diplomante GEA College – Centra višjih šol.

 

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Klara Vidmar

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial