Ekonomist – zavarovalniška smer

4 oblike izvedbe študija

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Ekonomist  zavarovalniška smer

 

V vse bolj negotovem svetu je zavarovalništvo nujno potrebno za zmanjševanje tveganj. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

 

Ob omembi zavarovanja nas večina najprej pomisli na zavarovanje avtomobila ali hiše. A to sta le dve dragocenosti, ki ju lahko zavarujemo, seznam pa je vsako leto daljši. Tako mora kmet zaradi globalnega segrevanja in vse bolj muhastega vremena zavarovati svoj pridelek, nogometaš ali manekenka pa pred poškodbami svoje dragocene noge.

S programom ekonomist –zavarovalniška smer boste pridobili poglobljeno razumevanje zavarovalniškega trga in različnih vrst zavarovanja. Podrobno boste spoznali vse zavarovalniške produkte, kar vam bo omogočilo suvereno in samostojno delo s strankami in svetovanje glede izbora najprimernejšega zavarovanja zanje. V vse bolj negotovem svetu boste tisti, ki strankam zagotavlja varnost!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik, tako v Sloveniji, kot v tujini. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • nameravate razvijati kariero v enem najhitreje rastočih sektorjev, kjer zaposlenih že danes primanjkuje in ki za podjetne ponuja odlične možnosti za zaslužek,
  • nameravate razvijati kariero v enem najhitreje rastočih sektorjev, kjer zaposlenih že danes primanjkuje in ki za podjetne ponuja odlične možnosti za zaslužek,
  • želite ustanoviti svojo zavarovalno agencijo, ki bo z inovativnimi pristopi konkurirala na trgu,
  • ste zaposleni na področju zavarovalništva in želite poglobiti svoje znanje, ki vam bo omogočilo prevzemanje vodstvenih vlog v zavarovalnih hišah,
  • si želite pridobiti uporabno znanje s področij zavarovalništva, ekonomije, financ, managementa in trženja ter tako uspešno konkurirati na trgu dela.

 

PO ŠTUDIJU:

Kot diplomanti programa boste pripravljeni na prevzem vodstvenih vlog zavarovalniških hišah, delo kot zavarovalni zastopnik ali ustanovitev lastne zavarovalne agencije, ki vam bo omogočila uresničiti vašo ambicioznost in potenciale.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Jan Nalesnik

E-pošta:
jan.nalesnik@gea-college.si

Telefon: 01 5881 349

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial