Ekonomist – poslovna smer

3 oblike izvedbe študija

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Ekonomist  poslovna smer

Pridobite znanje o delovanju in notranjih procesih v podjetjih ter izzivih, s katerimi se soočajo v sodobnem gospodarstvu!

 

S programom Ekonomist – poslovna smer boste pridobili poglobljeno razumevanje o vseh področjih, ki so ključna za uspešno poslovanje podjetij. Kako učinkovito motivirati prodajalce? Kako optimizirati logistične procese za zmanjšanje stroškov? Kako narediti finančno analizo podjetja za kompetentno odločanje o novih investicijah? Na vsa ta in mnoga druga vprašanja boste dobili odgovor tekom študija.


Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi, prispevali ideje in jih razvijali s kolegi ter pod mentorstvom strokovnjakov z izkušnjami. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.


Oglejte si predstavitev programa Ekonomist – poslovna smer


Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • iščete temeljna znanja s področij upravljanja, ekonomskega in finančnega poslovanja,
  • potrebujete specialistična znanja iz prodaje, nabave in poslovne logistike.

 

PO ŠTUDIJU:

Ob koncu študija boste torej imeli vsa potrebna znanja za obvladovanje in vodenje raznovrstnih poslovnih procesov na področjih prodaje, logistike, zagotavljanja kakovosti ter oblikovanja proizvodov in tehnoloških procesov.
Študij traja dve leti in je prilagojen zaposlenim oziroma tistim z manj časa. Poudarek je na praktičnosti in uporabnosti naučene snovi.

Diplomanti  višjih šol lahko nadaljujete študij na GEA College –  Fakulteti za podjetništvo z vpisom direktno v 2. letnik in imate posebne ugodnosti:

  • določene študijske obveznosti se priznajo
  • ugodnejša cena
  • popust na lojalnost za diplomante GEA College – Centra višjih šol.

 

Informativna prijava

 

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Klara Vidmar

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial