Ekonomist – poslovna smer

4 oblike izvedbe študija

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Ekonomist  poslovna smer

 

Pridobite znanje o delovanju in notranjih procesih v podjetjih ter izzivih, s katerimi se soočajo v sodobnem gospodarstvu!

 

S programom Ekonomist – poslovna smer boste pridobili poglobljeno razumevanje o vseh področjih, ki so ključna za uspešno poslovanje podjetij. Kako učinkovito motivirati prodajalce? Kako optimizirati logistične procese za zmanjšanje stroškov? Kako narediti finančno analizo podjetja za kompetentno odločanje o novih investicijah? Na vsa ta in mnoga druga vprašanja boste dobili odgovor tekom študija.


Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik, tako v Sloveniji, kot v tujini. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi, prispevali ideje in jih razvijali s kolegi ter pod mentorstvom strokovnjakov z izkušnjami. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • nameravate prevzeti vodenje družinskega podjetja, a se vam zdi, da ne obvladate dovolj posameznih področij v podjetju in podrejenim ne bi bili kompetenten sogovornik,
  • imate vizijo ustanoviti podjetje in potrebujete široko znanje na vseh področjih poslovanja, ki vam bo pomagalo zgraditi zgodbo o uspehu,
  • te kot zaposleni ali podjetnik močni na svojem področju, želite pa poglobiti svoje znanje na ostalih ključnih področjih, kot so logistika, prodaja ali finančno poslovanje,
  • si želite pridobiti uporabno znanje s področij ekonomije, financ, managementa, trženja, komerciale in logistike, ter tako uspešno konkurirati na trgu dela.

 

PO ŠTUDIJU:

Kot diplomanti programa boste pripravljeni na prevzem vodstvenih vlog v družinskem podjetju, vodenje novoustanovljenega podjetja, upravljanje preobrazbe start-upa v dobro stoječe podjetje in druge funkcije, ki zahtevajo dobro razumevanje različnih aspektov poslovanja podjetij.

 

Informativna prijava

 

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Jan Nalesnik

E-pošta:
jan.nalesnik@gea-college.si

Telefon: 01 5881 349

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial