Oblike študija

Program Ekonomist – poslovna smer

Oblike študija

Glede na vaše potrebe in možnosti lahko izbirate med štirimi oblikami izvedbe študija. Oglejte si posamezne značilnosti vsake izvedbe in se odločite za tisto, ki vam najbolj ustreza.

 

KLASIČNI ŠTUDIJ

Primeren je za študente, ki cenite osebni stik in imate dovolj časa, da obiskujete predavanja.

  • Predavanja potekajo 2-krat tedensko, od 17.00 do 20.00 ure. Urnik je narejen za celo leto vnaprej, kar pomeni, da si lahko prilagodite vaše službene in družinske aktivnosti.
  • Študenti imate neomejen dostop do sistematično urejene spletne učilnice (gradivo, prosojnice, naloge, forum), ki omogoča celovito podporo študiju. Vsi študijski materiali so zbrani na enem mestu, predavatelji pa sprotno objavljajo zapise po srečanjih.
  • Ker želimo, da študenti pridobite čim več praktičnih izkušenj tekom študijskega leta, organiziramo približno 4-krat na leto vaje oz. srečanja. Praviloma potekajo vaje ob sobotah in sicer tako, da organiziramo ekskurzije v podjetja, oglede zanimivosti, obisk gostov iz gospodarstva, skupinsko, projektno in praktično delo ipd. Študenti so nad vajami navdušeni, kar nam povedo osebno in preko vprašalnikov.
  • Pisni ali ustni izpit poteka na klasični način (v živo).

 

E-ŠTUDIJ

Primeren za študente, ki ste zelo zaposleni, ste v tujini, imate majhne otroke, ste aktivni v športu ali podjetništvu in želite kar najbolje izkoristiti svoj čas. Predavanja se snemajo, kar omogoča, da si lahko posnetke pogledate kadar vam ustreza.

  • Dostop do spremljanja klasičnih predavanj na daljavo (»streaming«) in neomejen dostop do posnetkov predavanj.
  • Dostopnost predavatelja v spletni učilnici za dodatno razlago, pomoč.
  • Dodatne praktične vaje in naloge v spletni učilnici.
  • Študenti imate neomejen dostop do sistematično urejene spletne učilnice (gradivo, prosojnice, naloge, forum), ki omogoča celovito podporo študiju. Vsi študijski materiali so zbrani na enem mestu, predavatelji pa sprotno objavljajo zapise po srečanjih.
  • Ker želimo, da študenti pridobite čim več praktičnih izkušenj tekom študijskega leta, organiziramo do 6-krat na leto vaje oz. srečanja. Praviloma potekajo vaje ob sobotah in sicer tako, da organiziramo ekskurzije v podjetja, oglede zanimivosti, obisk gostov iz gospodarstva, skupinsko, projektno in praktično delo ipd. Študenti so nad vajami navdušeni, kar nam povedo osebno in preko vprašalnikov.
  • Ustni zagovori,  ustni izpiti in pisni izpiti potekajo na daljavo, v kontroliranem okolju.

 

ŠTUDIJ PO MERI

Primeren za študente, ki si želite prilagoditi obliko izvedbe za posamezen predmet glede na vaše predznanje in časovne zmožnosti. Skupaj bomo naredili individualni študijski načrt za celotno študijsko leto za vsak predmet posebej.

Študentje boste imeli na voljo dostop do spremljanja klasičnih predavanj na daljavo in neomejen dostop do posnetkov klasičnih predavanj za vse predmete, poln dostop do spletnih učilnic, hkrati pa tudi možnost, da obiskujete predavanja. Pisni ali ustni izpit lahko opravljate v živo ali na daljavo. Študij po meri predstavlja kombinacijo klasičnega študija in e-študija.


Kontakt za že vpisane študente:

Christian Volčanšek
T.: 01 5881 300
M.: referat@gea-college.si


Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Emanuela Eduard Muhič

E-pošta:
emanuela.eduard-muhic@gea-college.si

Telefon: 01 5881 369

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial