Ekonomist – računovodska smer

4 oblike izvedbe študija

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Ekonomist  računovodska smer

Pridobite znanje, s katerim boste znali načrtovati stabilno finančno prihodnost vašega podjetja!

 

Implementiranje davčnih novosti, pravilno knjiženje, analiza bilanc, obvladovanje stroškov. Problemi, ki so pokopali že prenekatero podjetje. S programom ekonomist – računovodska smer boste pridobili poglobljeno razumevanje poslovanja podjetij, ki vam bo omogočilo suvereno in samostojno upravljanje s podobnimi izzivi in smelo načrtovanje razvoja podjetja ter novih investicij.

Stara kmečka modrost pravi, da lahko porabimo le toliko, kot pridelamo. V sodobnem gospodarstvu, ki vse bolj temelji na konceptu vitkega podjetja, je računovodsko znanje bolj kot kdaj koli ključno za uspešno poslovanje vsakega podjetja.


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.

 


Oglejte si predstavitev programa Ekonomist – računovodska smer


 

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • želite pridobiti temeljno znanje s področij knjigovodenja, analize bilanc, davkov in upravljanja stroškov,
  • potrebujete poglobljeno znanje o računovodskih standardih in pripravi finančnih izkazov.

Spoznali se boste tudi z zakonodajo in predpisi s področij davkov in javnih financ.
Vsako odlično podjetje potrebuje odlično računovodstvo. Odlična karierna priložnost, torej.

 

PO ŠTUDIJU:

Ob koncu študija boste torej imeli vsa potrebna znanja za obvladovanje in vodenje raznovrstnih poslovnih procesov na področjih prodaje, logistike, zagotavljanja kakovosti ter oblikovanja proizvodov in tehnoloških procesov.
Študij traja dve leti in je prilagojen zaposlenim oziroma tistim z manj časa. Poudarek je na praktičnosti in uporabnosti naučene snovi.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Jan Nalesnik

E-pošta:
jan.nalesnik@gea-college.si

Telefon: 01 5881 349

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial