Ekonomist – računovodska smer

4 oblike izvedbe študija

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Ekonomist  računovodska smer

Pridobite znanje, s katerim boste znali načrtovati stabilno finančno prihodnost vašega podjetja!

 

Implementiranje davčnih novosti, pravilno knjiženje, analiza bilanc, obvladovanje stroškov. Problemi, ki so pokopali že prenekatero podjetje. S programom ekonomist – računovodska smer boste pridobili poglobljeno razumevanje poslovanja podjetij, ki vam bo omogočilo suvereno in samostojno upravljanje s podobnimi izzivi in smelo načrtovanje razvoja podjetja ter novih investicij.

Stara kmečka modrost pravi, da lahko porabimo le toliko, kot pridelamo. V sodobnem gospodarstvu, ki vse bolj temelji na konceptu vitkega podjetja, je računovodsko znanje bolj kot kdaj koli ključno za uspešno poslovanje vsakega podjetja.


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik, tako v Sloveniji, kot v tujini. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • nameravate prevzeti vodenje družinskega podjetja, a se vam zdi, da ne obvladate dovolj področja financ in ne bi znali sprejemati kompetentnih odločitev,
  • imate vizijo ustanoviti podjetje in potrebujete znanje s področja računovodstva, ki vam bo pomagalo zgraditi zgodbo o uspehu,
  • ste kot zaposleni ali podjetnik močni na svojem področju, želite pa poglobiti svoje znanje na področju računovodstva, ki vam bo pomagalo pri načrtovanju poslovanja vašega oddelka,
  • si želite pridobiti uporabno znanje s področij ekonomije, financ, managementa in računovodstva ter tako uspešno konkurirati na trgu dela.

 

PO ŠTUDIJU:

Kot diplomanti programa boste pripravljeni na prevzem vodstvenih vlog v obstoječem družinskem podjetju, vodenje novoustanovljenega podjetja, upravljanje preobrazbe start-upa v dobro stoječe podjetje in vsako funkcijo v podjetju, ki zahteva znanje s področja računovodstva.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Jan Nalesnik

E-pošta:
jan.nalesnik@gea-college.si

Telefon: 01 5881 349

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial