Gostinstvo in turizem

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Gostinstvo in turizem

 

Slovenski turistični biseri potrebujejo kompetentne in ambiciozne vodje. Boste med njimi tudi vi?

 

Število turistov se je na svetovni ravni v zadnjih dvajsetih letih več kot podvojilo, v Sloveniji pa več kot popeterilo! Postanite del generacije, ki bo poklice na področju gostinstva in turizma spet postavila med najbolj ugledne in zaželene v družbi!


Na GEA College izobražujemo vodstvene kadre v turizmu, ki bodo ponudbo dvignili še stopničko višje. S programom Gostinstvo in turizem boste pridobili poglobljeno in praktično znanje s področja turizma, ki vam bo pomagalo prevzeti družinski kmečki turizem, se lotiti oddaje apartmajev ali vodenja restavracije, ki bo kandidirala za Michelinovo zvezdico. Naučili se boste vodenja in organizacije dogodkov, trženja, gastronomije, poglobili svoje znanje tujih jezikov in vse skupaj nadgradili s praktičnimi izkušnjami v podjetjih in sejmih v tujini. Uresničite svoje ambicije na GEA College!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik, tako v Sloveniji, kot v tujini. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • nameravate razvijati kariero v enem najhitreje rastočih sektorjev, kjer zaposlenih že danes primanjkuje in ki je med ključnimi stebri razvoja Slovenije,
  • nameravate prevzeti obstoječe družinsko podjetje v turizmu in ga postaviti na turistični zemljevid,
  • ste že zaposleni na področju turizma in ste polni idej, kako stvari izboljšati. Nadgradite svojo izobrazbo, prevzemite več odgovornosti in naredite stopničko naprej v karieri.
  • si želite pridobiti uporabno znanje s področij gostinstva in turizma ter tako uspešno konkurirati na trgu dela.

 

PO ŠTUDIJU:

Kot diplomanti programa boste pripravljeni na prevzem vodstvenih vlog hotelih, restavracijah, kmečkih turizmih, oddajanje turističnih nastanitev ali zaslužek preko novih spletnih platform, ki jih razvoj interneta ponuja v tej perspektivni panogi.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tanja Merela

E-pošta:
tanja.merela@gea-college.si

Telefon: 01 5881 317

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial