Gostinstvo in turizem

E-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

29. 8. 2024, ob 17:00 –  ONLINE

 

Program Gostinstvo in turizem

 

Število turistov se je na svetovni ravni v zadnjih dvajsetih letih več kot podvojilo, v Sloveniji pa več kot popeterilo. Postanite del generacije, ki bo poklice na področju gostinstva in turizma spet postavila med najbolj ugledne in zaželene v družbi!

 

S programom Gostinstvo in turizem boste pridobili poglobljeno in praktično znanje s področja turizma, ki vam bo pomagalo prevzeti družinski kmečki turizem, se lotiti oddaje apartmajev ali vodenja restavracije, ki bo kandidirala za Michelinovo zvezdico. Naučili se boste vodenja in organizacije dogodkov, trženja, gastronomije, poglobili svoje znanje tujih jezikov in vse skupaj nadgradili s praktičnimi izkušnjami v podjetjih in sejmih v tujini.  

 • Katere zaposlitvene možnosti mi  študij gostinstva in turizma ponuja?
 • Bom z usvojenim znanjem lahko delal/a tudi v tujini v tej industriji?
 • Kako od ideje do uspešnega kmečkega turizma?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


Oglejte si predstavitev programa Gostinstvo in turizem


ZAKAJ ŠTUDIRATI NA GOSTINSTVO IN TURIZEM?

 • Ker študij zagotavlja številne karierne možnosti in obvladovanje različnih področij (znanje tujih jezikov, vodenje in organizacija dogodkov, poznavanje ekonomije, trženja, gastronomije, prava, informatike ter naravne in kulturne dediščine).
 • Ker študij ponuja sodelovanje s podjetji iz stroke in vpetost v mednarodno okolje. V okviru študija so organizirani različni dogodki: ekskurzije v podjetja, obiski sejmov doma in v tujini ter gostovanja strokovnjakov, ki nudijo praktična znanja v okviru ekskluzivnih predavanj ali poslovnih večerov.
 • Ker je študij in obveznosti narejen po vaši meri. Prilagojen je obveznostim podjetnikov, zaposlenih in športnikov.
 • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami z različnih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

 • ste avanturist, gurman in uživate v potovanjih in kulinariki ter si želite ustvariti kariero v rastoči panogi.
 • nameravate razvijati kariero v eni najhitreje rastočih panog, kjer zaposlenih že danes primanjkuje in ki je med ključnimi stebri razvoja Slovenije.
 • ste že zaposleni na področju turizma in ste polni idej, kako stvari izboljšati. Nadgradite svojo izobrazbo, prevzemite več odgovornosti in naredite stopničko naprej v karieri.
 • želite pridobiti znanje o vodenju posla v turizmu in gostinstvu, ki z roko v roki tvorita enega najbolj perspektivnih tandemov v domačem in tujem gospodarstvu.
 • potrebujete znanje o poslovanju, organizaciji dela ter dogodkov, poznavanja ekonomije, trženja, gastronomije, poglobljenega znanja jezikov in mnoga druga.

 

 Kontakt za že vpisane študente:

Andreja Lenčič
T.: 01 5881 300
M.: referat@gea-college.si


Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial