Gostinstvo in turizem

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Gostinstvo in turizem

 

Slovenski turistični biseri potrebujejo kompetentne in ambiciozne vodje. Boste med njimi tudi vi?

 

Število turistov se je na svetovni ravni v zadnjih dvajsetih letih več kot podvojilo, v Sloveniji pa več kot popeterilo! Postanite del generacije, ki bo poklice na področju gostinstva in turizma spet postavila med najbolj ugledne in zaželene v družbi!


Na GEA College izobražujemo vodstvene kadre v turizmu, ki bodo ponudbo dvignili še stopničko višje. S programom Gostinstvo in turizem boste pridobili poglobljeno in praktično znanje s področja turizma, ki vam bo pomagalo prevzeti družinski kmečki turizem, se lotiti oddaje apartmajev ali vodenja restavracije, ki bo kandidirala za Michelinovo zvezdico. Naučili se boste vodenja in organizacije dogodkov, trženja, gastronomije, poglobili svoje znanje tujih jezikov in vse skupaj nadgradili s praktičnimi izkušnjami v podjetjih in sejmih v tujini. Uresničite svoje ambicije na GEA College!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 


Oglejte si predstavitev programa Gostinstvo in turizem


 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • želite pridobiti znanje o vodenju posla v turizmu in gostinstvu, ki z roko v roki tvorita enega najbolj perspektivnih tandemov v domačem in tujem gospodarstvu,
  • potrebujete znanje o poslovanju, organizaciji dela ter dogodkov, poznavanja ekonomije, trženja, gastronomije, poglobljenega znanja jezikov in mnoga druga.

Zaradi konstantne rasti, širitve in raznolikosti turizem z gostinstvom danes ustvari 9 odstotkov svetovnega BDP-ja in zaposluje 347 milijonov ljudi.

 

PO ŠTUDIJU:

Ob koncu študija boste imeli vsa potrebna znanja za uspešno vodenje in organizacijo gostinskega ali turističnega projekta, posla ali podjetja.
Študij traja dve leti in je prilagojen zaposlenim oziroma tistim z manj časa. Vsa predavanja potekajo preko spleta, enako tudi izpiti, nekajkrat letno pa se v živo srečamo na praktičnih vajah. Poudarek je na praktičnosti in uporabnosti naučene snovi.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tanja Merela

E-pošta:
tanja.merela@gea-college.si

Telefon: 01 5881 317

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial