Informatika

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Informatika

 

Informatiki so dandanes nepogrešljivi v vsakem podjetju, saj bi se brez njih gospodarstvo ustavilo. Postanite ključni kader katerekoli panoge!

 

Transakcije med bankami, spletni nakupi, načrtovanje zalog, razvoj aplikacij, shranjevanje podatkov v oblaku. Le nekaj storitev, brez katerih si ne predstavljamo več sodobnega gospodarstva in bi se ustavile isti trenutek, ko bi informatiki prenehali z delom.

Z odločitvijo za študij informatike si boste zagotovili napredna znanja s področja informacijske tehnologije, ki vam bodo odprla vrata v vsako panogo. Strokovnjaki s področja informatike so že danes dragocen kader, razvoj pametnih telefonov in skorajšnji prihod pete generacije mobilne telefonije ter interneta stvari, v katerem bo s spletom povezana vsaka naprava od pomivalnega stroja do avtomobila pa je zagotovilo za nadaljnji razvoj in perspektivnost panoge. Delodajalca boste izbirali vi in ne obratno!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik, tako v Sloveniji, kot v tujini. Učenje poteka na osnovi študij primerov in problemov iz prakse, s katerimi se soočajo in jih rešujejo podjetja, ki implementirajo nove IKT rešitve. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • želite pridobiti znanje, ki ga na trgu primanjkuje, saj ga išče vsako podjetje in je med najbolj zaželenimi,
  • ste že zaposleni v podjetju, ki je v procesu modernizacije in želite dodatno znanje, s katerim boste napredovali na svoji poklicni poti,
  • ste bodoči ali obstoječi podjetnik/ca, ki se zaveda pomena IKT in želi pridobiti veščine, ki mu/ji bodo omogočile učinkovito in napredno vodenje delovnih procesov podjetja.

 

PO ŠTUDIJU:

Kot diplomanti programa boste lahko zaposlitev našli v praktično vsaki panogi gospodarstva. Vsa podjetja z več kot le peščico zaposlenih danes potrebujejo podporo na področju IKT, kar vam zagotavlja odprta vrata!

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Meta Pavlovič

Kontaktna oseba:
Meta Pavlovič

E-pošta:
meta.pavlovic@gea-college.si

Telefon: 01 5881 339

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial