Informatika

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Informatika

 

Informatiki so dandanes nepogrešljivi v vsakem podjetju, saj bi se brez njih gospodarstvo ustavilo. Postanite ključni kader katerekoli panoge!

 

Transakcije med bankami, spletni nakupi, načrtovanje zalog, razvoj aplikacij, shranjevanje podatkov v oblaku. Le nekaj storitev, brez katerih si ne predstavljamo več sodobnega gospodarstva in bi se ustavile isti trenutek, ko bi informatiki prenehali z delom.

Z odločitvijo za študij informatike si boste zagotovili napredna znanja s področja informacijske tehnologije, ki vam bodo odprla vrata v vsako panogo. Strokovnjaki s področja informatike so že danes dragocen kader, razvoj pametnih telefonov in skorajšnji prihod pete generacije mobilne telefonije ter interneta stvari, v katerem bo s spletom povezana vsaka naprava od pomivalnega stroja do avtomobila pa je zagotovilo za nadaljnji razvoj in perspektivnost panoge. Delodajalca boste izbirali vi in ne obratno!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov in problemov iz prakse, s katerimi se soočajo in jih rešujejo podjetja, ki implementirajo nove IKT rešitve. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 


Oglejte si predstavitev programa Informatika


 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • želite znanja s področja informatike, informacijskih tehnologij, operacijskih sistemov, programiranja, baz podatkov, izdelave spletnih strani,
  • želite razumeti delovaje programskih aplikacij ter pridobiti splošno uporabna poslovna znanja.

To so znanja, ki odpirajo vrata v marsikatero podjetje in panogo.  S prihodom novih tehnologij, digitalizacije večine poslovnih procesov in pete generacije mobilne telefonije bodo informatiki še toliko pomembnejši kader vsake organizacije.

 

PO ŠTUDIJU:

Ob koncu študija boste imeli vsa napredna znanja na področju informacijskih tehnologij in sistemov. Usposobljeni boste za načrtovanje in uvajanje informacijskih rešitev v poslovne sisteme.
Študij traja dve leti in je prilagojen zaposlenim oziroma tistim z manj časa.

Diplomanti  višjih šol lahko nadaljujete študij na GEA College –  Fakulteti za podjetništvo z vpisom direktno v 2. letnik in imate posebne ugodnosti:

  • določene študijske obveznosti se priznajo
  • ugodnejša cena
  • popust na lojalnost za diplomante GEA College – Centra višjih šol.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Marina Vujković

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial