Računalništvo in informatika

E-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

7. 3. 2024, ob 17:00 – ONLINE

 

Program Računalništvo in informatika

 

Vas zanima, kdo stoji za procesi transakcij med bankami, spletnimi nakupi, načrtovanji zalog ter shranjevanjem podatkov v oblaku?

 

S programom računalništvo in informatika boste pridobili napredna znanja s področja informacijske tehnologije, ki vam bodo odprla vrata v vsako panogo. Strokovnjaki s področja računalništva in informatike so že danes dragocen kader, razvoj pametnih telefonov in skorajšnji prihod pete generacije mobilne telefonije ter interneta stvari, v katerem bo s spletom povezana vsaka naprava od pomivalnega stroja do avtomobila pa je zagotovilo za nadaljnji razvoj in perspektivnost panoge. Delodajalca boste izbirali vi in ne obratno! 

 • Kako razviti nove aplikacije?
 • Zakaj so in bodo IT oddelki povsem nepogrešljivi v organizacijah?
 • Kakšna je prihodnost spletnega nakupovanja?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


Oglejte si predstavitev programa Informatika


ZAKAJ ŠTUDIRATI NA RAČUNALNIŠTVU IN INFORMATIKI?

 • Ker boste pridobili napredna znanja na področju informacijskih tehnologij v poslovnem okolju. Potreba sodobne informacijske družbe je nenehno izpopolnjevanje naprednih administrativnih orodij za doseganje večje učinkovitosti.
 • Ker boste imeli priložnost vključiti se v mednarodno okolje. Možnost kariernega izpopolnjevanja v okviru programa ERASMUS+ ali v okviru strokovnih ekskurzij.
 • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami iz informatike in ostalih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov in problemov iz prakse, s katerimi se soočajo in jih rešujejo podjetja, ki implementirajo nove IKT rešitve. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

 • želite znanja s področja računalništva, informatike, informacijskih tehnologij, operacijskih sistemov, programiranja, baz podatkov, izdelave spletnih strani
 • želite razumeti delovaje programskih aplikacij ter pridobiti splošno uporabna poslovna znanja
 • vas zanimajo tehnologije, programiranje, spletne strani, skratka orodja, ki poganjajo sodoben svet
 • se zavedate pomena računalništva in informatike in želite pridobiti veščine, ki vam bodo odprla karierna vrata
 • ste že zaposleni v podjetju, ki je v procesu modernizacije in želite dodatno znanje, s katerim boste napredovali na svoji poklicni poti

 Kontakt za že vpisane študente:

Andreja Lenčič
T.: 01 5881 300
M.: referat@gea-college.si


Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Emanuela Eduard Muhič

E-pošta:
emanuela.eduard-muhic@gea-college.si

Telefon: 01 5881 369

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial