Organizator socialne mreže

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Organizator socialne mreže

 

Starajoča se družba, marginalne skupine in kompleksne življenjske situacije prinašajo s seboj številne izzive, ki zahtevajo nova znanja in sposobnosti. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

 

Si želite kariere, na kateri vam nikoli ne bo manjkalo možnosti za zaposlitev, na kateri boste lahko unovčili svoje veselje do dela z ljudmi in kjer vam nikoli ne bo dolgčas? Postanite organizator socialne mreže.

Številne raziskave kažejo, da se bodo potrebe po negi, socialnem varstvu in pomoči ranljivim skupinam v prihodnosti strmo povečevale. Hkrati pa je to eno od področij, ki je najbolj odporno proti vse bolj prisotni avtomatizaciji dela. Robot pač ne more nadomestiti pristnega človeškega stika.

Tekom študija se boste usposobili za uspešno organiziranje dejavnosti socialne pomoči, prenove in preventive. S pridobljenim znanjem boste pomagali ne le starostnikom, temveč tudi otrokom in mladostnikom, družinam in drugim socialno ranljivim posameznikom ter skupinam.


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje vključuje praktične vaje, spodbuja se pridobivanje realnih izkušenj z ljudmi, ki so slabše vključeni v socialno okolje. V okviru študija so organizirani obiski društev, humanitarnih in nevladnih organizacij, domov za starejše in drugih centrov za pomoč. Vse našteto pomeni, da študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • imate od vedno veselje do dela z ljudmi, ki ga želite pretvoriti v kariero, polno zadovoljstva, na kateri boste pomagali ljudem v različnih življenjskih obdobjih
  • si želite pridobiti znanje, ki ga na trgu primanjkuje in bo postajalo vedno bolj zaželeno, hkrati pa je med najbolj odpornimi na robotizacijo in avtomatizacijo dela,
  • že delate na področju socialnega varstva in želite poglobiti svoje znanje organiziranja in koordiniranja socialne preventive.

 

PO ŠTUDIJU:

Kot diplomanti programa boste pripravljeni na zaposlitev v domovih za starejše, mladinskih centrih, centrih za socialno delo, zavodih za oskrbo na domu, materinskih domovih, varnih hišah, nevladnih organizacijah, društvih in na drugih delovnih mestih, ki pomagajo posameznikom v stiski.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tanja Merela

E-pošta:
tanja.merela@gea-college.si

Telefon: 01 5881 317

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial