Organizator socialne mreže

E-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Organizator socialne mreže

 

Si želite kariere, v kateri boste unovčili svoje organizacijske veščine ter delali z ljudmi? Starajoča se družba, marginalne skupine in kompleksne življenjske situacije prinašajo s seboj številne nove izzive, ki kličejo po novih znanjih. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

 

S programom Organizator socialne mreže boste pridobili znanja za uspešno organiziranje dejavnosti socialne pomoči, prenove in preventive. S pridobljenim znanjem boste pomagali ne le starostnikom, temveč tudi otrokom in mladostnikom, družinam in drugim socialno ranljivim posameznikom ter skupinam!  

  • Kako še bolj povezati starostnike z mlajšimi generacijami?
  • Kako na lokalni ravni urediti pomoč ranljivejšim skupinam?
  • Kako organizirati »fund raising« za družine v stiski?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


Oglejte si predstavitev programa Organizator socialne mreže

 


ZAKAJ ŠTUDIRATI NA ORGANIZATOR SOCIALNE MREŽE?

  • Ker študij razvijanje komunikacijskih sposobnosti in uporabnih znanj za ustvarjanje socialne mreže.
  • Ker Študijski program nudi poglobljeno razumevanje naravnanosti in strukture sodobne družbe. Spodbuja prizadevanje za dvig kakovosti življenja in vključevanje posameznikov ali skupin v socialno mrežo.
  • Ker so v študijski program vključene praktične vaje, spodbuja se pridobivanje realnih izkušenj z ljudmi, ki so slabše vključeni v socialno okolje. V okviru študija so organizirani obiski društev, humanitarnih in nevladnih organizacij, domov za starejše in drugih centrov za pomoč.
  • Ker študij nudi znanja, ki posamezniku omogočajo razumevanje in prepoznavanje družbenih potreb in obvladovanje pravnega vidika in vodenja dokumentacije v sociali.

 

Prijava na Info dan

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz prakse, ki vas bodo pripravila na izzive, s katerimi se boste srečali tudi sami. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • želite pridobiti znanja za organizacijo in vodenje različnih skupin ljudi, ustvarjanje socialnih mrež ter sposobnost učinkovite komunikacije ter dela z njimi.
  • potrebujete poglobljeno razumevanje strukture sodobne družbe z željo po dvigu kakovosti življenja in vključevanja posameznikov ali skupin v socialne mreže.
  • si želite znanj, ki posamezniku omogočajo razumevanje in prepoznavanje družbenih potreb in obvladovanje vseh vidikov dela na področju sociale.

 

Informativna prijava

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Andreja Lenčič

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial