Organizator socialne mreže

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Program Organizator socialne mreže

 

Starajoča se družba, marginalne skupine in kompleksne življenjske situacije prinašajo s seboj številne izzive, ki zahtevajo nova znanja in sposobnosti. Izobrazite se za poklic prihodnosti!

 

Si želite kariere, na kateri vam nikoli ne bo manjkalo možnosti za zaposlitev, na kateri boste lahko unovčili svoje veselje do dela z ljudmi in kjer vam nikoli ne bo dolgčas? Postanite organizator socialne mreže.

Številne raziskave kažejo, da se bodo potrebe po negi, socialnem varstvu in pomoči ranljivim skupinam v prihodnosti strmo povečevale. Hkrati pa je to eno od področij, ki je najbolj odporno proti vse bolj prisotni avtomatizaciji dela. Robot pač ne more nadomestiti pristnega človeškega stika.

Tekom študija se boste usposobili za uspešno organiziranje dejavnosti socialne pomoči, prenove in preventive. S pridobljenim znanjem boste pomagali ne le starostnikom, temveč tudi otrokom in mladostnikom, družinam in drugim socialno ranljivim posameznikom ter skupinam.


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje vključuje praktične vaje, spodbuja se pridobivanje realnih izkušenj z ljudmi, ki so slabše vključeni v socialno okolje. V okviru študija so organizirani obiski društev, humanitarnih in nevladnih organizacij, domov za starejše in drugih centrov za pomoč. Vse našteto pomeni, da študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 


Oglejte si predstavitev programa Organizator socialne mreže


 

Prijava na Info dan

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • želite pridobiti znanja za organizacijo in vodenje različnih skupin ljudi, ustvarjanje socialnih mrež ter sposobnost učinkovite komunikacije ter dela z njimi,
  • potrebujete poglobljeno razumevanje strukture sodobne družbe z željo po dvigu kakovosti življenja in vključevanja posameznikov ali skupin v socialne mreže,
  • si želite znanj, ki posamezniku omogočajo razumevanje in prepoznavanje družbenih potreb in obvladovanje vseh vidikov dela na področju sociale.

 

PO ŠTUDIJU:

Ob koncu študija boste imeli znanja s področja organiziranja različnih dejavnosti na področju sociale, socialne zakonodaje ter socialnih ustanov in organizacij. Izurili se boste v organizaciji psihološke pomoči, animacije, prevoza hrane ter vrsti drugih aktivnosti, ki spadajo v omenjeno področje.
Študij traja dve leti in je prilagojen zaposlenim oziroma tistim z manj časa. Vsa predavanja potekajo preko spleta, enako tudi izpiti, nekajkrat letno pa se v živo srečamo na praktičnih vajah. Poudarek je na praktičnosti in uporabnosti naučene snovi.

Diplomanti  višjih šol lahko nadaljujete študij na GEA College –  Fakulteti za podjetništvo z vpisom direktno v 2. letnik in imate posebne ugodnosti:

  • določene študijske obveznosti se priznajo
  • ugodnejša cena
  • popust na lojalnost za diplomante GEA College – Centra višjih šol.

 

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Polona Novak

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial