Poslovni sekretar

E-študij

Izredni študij

2-letni študijski program

29. 8. 2024, ob 17:00 –  ONLINE

 

Program Poslovni sekretar

 

Ste pripravljeni postati nepogrešljiv kader, brez katerega podjetja danes ne morejo uspešno delovati? Želite voditi in organizirati pisarniško poslovanje v največjih podjetjih?

 

Na programu Poslovni sekretar boste usvojili načrtovanje in organizacijo delovnih procesov in poslovnih dogodkov, izvajanje analiz in pripravo dokumentacije, izboljšali učinkovitost pri delu ter se seveda naučili uporabljati moderna informacijska in komunikacijska orodja, ki so postala nepogrešljiva pri delu poslovnega sekretarja. 

  • Kdo je odgovoren za urnike vodilnih v organizacijah?
  • Katere odgovornosti nosi poslovni sekretar v organizaciji?
  • Kako zagotoviti, da bo delo med oddelki v organizaciji potekalo nemoteno?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


Oglejte si predstavitev programa Poslovni sekretar


ZAKAJ ŠTUDIRATI NA POSLOVNI SEKRETAR?

  • Ker boste pridobili  uporabna znanja (načrtovanje in organizacija delovnih procesov in poslovnih dogodkov, izvajanje analiz in priprava dokumentacije, učinkovitost pri delu in uvajanje sodobnih rešitev).
  • Ker študij nudi celovita znanja za uspešno soočanje s poslovnimi izzivi na različnih področjih (organizacija dela, upravljanje s človeškimi viri, računovodstvo, izvajanje raznovrstnih poslovnih postopkov).
  • Ker boste študijske obveznosti zaradi e-študija lahko prilagajali svojemu urniku, saj spletna predavanja potekajo v popoldanskih urah dvakrat tedensko.
  • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami z različnih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz prakse, ki vas bodo pripravila na izzive, s katerimi se boste srečali tudi sami. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • vam je pisarniško delo, organizacija, skrb za ustrezno informiranost v podjetju, urejena dokumentacija in koordinacija dela v veselje
  • ste zaposleni v podpornih službah srednjih in večjih podjetij, kjer skrbite za koordinacijo dela ter podporo vodstvu in želite nadgraditi svoja znanja
  • ste zaposleni v malem podjetju in za uspešno delo potrebujete znanja z različnih poslovnih področij (administracija, organizacija, kadrovska in računovodska funkcija)

 Kontakt za že vpisane študente:

Andreja Lenčič
T.: 01 5881 300
M.: referat@gea-college.si


Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial