Poslovni sekretar

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski program

Program Poslovni sekretar

 

Skrivnost vsakega uspešnega direktorja/ice je odličen/na vodja pisarne! Naredite korak naprej v svoji karieri!

 

Pozabite na stereotipe o kuhanju kave, poslovni sekretar je dandanes nepogrešljiv del pisarne in ključni kader, brez katerega podjetje ne more dobro poslovati. S študijskim programom Poslovni sekretar boste pridobili znanja, ki vam bodo omogočila uspešno vodenje in organizacijo pisarniškega poslovanja.

Osvojili boste načrtovanje in organizacijo delovnih procesov in poslovnih dogodkov, izvajanje analiz in pripravo dokumentacije, izboljšali učinkovitost pri delu ter se seveda naučili uporabljati moderna informacijska in komunikacijska orodja, ki so postala nepogrešljiva pri delu poslovnega sekretarja.


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik, tako v Sloveniji, kot v tujini. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz prakse, ki vas bodo pripravila na izzive, s katerimi se boste srečali tudi sami. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • že gradite svojo poklicno pot v javnem ali zasebnem sektorju in želite pridobiti izobrazbo, ki združuje raznolika znanja in omogoča številne karierne možnosti,
  • ste zaposleni v podpornih službah srednjih in večjih podjetij in želite nadgraditi in izpopolniti svoja znanja,
  • ste zaposleni v malem podjetju in za uspešno delo potrebujete znanja iz različnih poslovnih področij (administracija, organizacija, kadrovska in računovodska funkcija).

 

PO ŠTUDIJU:

Po zaključku študija boste pripravljeni na prevzem vodenja pisarne v vseh vrstah podjetij, od najmanjših, kjer boste res »deklica za vse,« a se boste zaradi širokega znanja, pridobljenega med študijem odlično znašli, kot v večjih podjetij, kjer se boste po zaslugi naših poglobljenih predmetov učinkovito specializirali za svoje področje.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Meta Pavlovič

Kontaktna oseba:
Meta Pavlovič

E-pošta:
meta.pavlovic@gea-college.si

Telefon: 01 5881 339

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial