Poslovni sekretar

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski program

Program Poslovni sekretar

 

Skrivnost vsakega uspešnega direktorja/ice je odličen/na vodja pisarne! Naredite korak naprej v svoji karieri!

 

Pozabite na stereotipe o kuhanju kave, poslovni sekretar je dandanes nepogrešljiv del pisarne in ključni kader, brez katerega podjetje ne more dobro poslovati. S študijskim programom Poslovni sekretar boste pridobili znanja, ki vam bodo omogočila uspešno vodenje in organizacijo pisarniškega poslovanja.

Osvojili boste načrtovanje in organizacijo delovnih procesov in poslovnih dogodkov, izvajanje analiz in pripravo dokumentacije, izboljšali učinkovitost pri delu ter se seveda naučili uporabljati moderna informacijska in komunikacijska orodja, ki so postala nepogrešljiva pri delu poslovnega sekretarja.


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz prakse, ki vas bodo pripravila na izzive, s katerimi se boste srečali tudi sami. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 


Oglejte si predstavitev programa Poslovni sekretar


Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • želite pridobiti celovita znanja za uspešno vodenje pisarniškega dela, vključno z administracijo in elektronskim poslovanjem,
  • potrebujete znanja za organizacijo dela, upravljanje s človeškimi viri, računovodstvo ter izvajanje raznovrstnih poslovnih postopkov.

Dober poslovni sekretar je dandanes nepogrešljiva pomoč vodstvu podjetja in je v resnici tisti, ki je vodstvu v oporo.

 

PO ŠTUDIJU:

Ob koncu študija boste torej imeli vsa potrebna znanja za uspešno vodenje in organizacijo pisarniškega poslovanja ter učinkovito uporabo informacijskih in komunikacijskih orodij.
Študij traja dve leti in je prilagojen zaposlenim oziroma tistim z manj časa. Vsa predavanja potekajo preko spleta, enako tudi izpiti, nekajkrat letno pa se v živo srečamo na praktičnih vajah. Poudarek je na praktičnosti in uporabnosti naučene snovi.

Diplomanti  višjih šol lahko nadaljujete študij na GEA College –  Fakulteti za podjetništvo z vpisom direktno v 2. letnik in imate posebne ugodnosti:

  • določene študijske obveznosti se priznajo
  • ugodnejša cena
  • popust na lojalnost za diplomante GEA College – Centra višjih šol.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Marina Vujković

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial