Snovanje vizualnih komunikacij in trženja

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Snovanje vizualnih komunikacij in trženja

 

Združite znanje grafičnega oblikovanja, spletnega oblikovanja ter marketinga v poklic prihodnosti!

 

Vodenje profilov in kampanj na družbenih medijih, promocije na sejmih, grafično oblikovanje za splet in tisk ter kreativne pristope pri trženju produktov in storitev na spletu potrebuje že vsako podjetje, od najmanjših do največjih.

Z našim programom Snovanje vizualnih komunikacij in trženja boste poleg naštetega dobili tudi ogromno praktičnega znanja za učinkovito vodenje projektov, pospeševanje prodaje, kreativne in sveže pristope v trženju in upravljanju s kupci. Če povzamemo, postali boste multipraktik digitalne dobe, ki ga dandanes potrebuje vsako podjetje! Uresničite svoje ambicije na GEA College!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 


Oglejte si predstavitev programa Snovanje vizualnih komunikacij in trženja


 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • si želite strokovna znanja za delo v različnih organizacijah, oglaševalskih agencijah in marketinških oddelkih podjetij,
  • se želite naučiti kako učinkovito voditi projekte, pospeševati prodajo, kreativno in sveže pristopiti v trženju ter upravljati s kupci.

Razvili in nadgradili boste svojo kreativnost in občutek za oblikovanje vizualnih komunikacij in multimedije.

 

PO ŠTUDIJU:

Ob koncu študija boste poleg poslovnih znanj s področja komuniciranja, vodenja, ekonomike in informatike imeli predvsem strokovna in praktična znanja za učinkovito upravljanje projektov, pospeševanje prodaje, kreativne ter sveže pristope v trženju in upravljanju s kupci.
Študij traja dve leti in je prilagojen zaposlenim oziroma tistim z manj časa. Vsa predavanja potekajo preko spleta, enako tudi izpiti, nekajkrat letno pa se v živo srečamo na praktičnih vajah. Poudarek je na praktičnosti in uporabnosti naučene snovi.

Diplomanti  višjih šol lahko nadaljujete študij na GEA College –  Fakulteti za podjetništvo z vpisom direktno v 2. letnik in imate posebne ugodnosti:

  • določene študijske obveznosti se priznajo
  • ugodnejša cena
  • popust na lojalnost za diplomante GEA College – Centra višjih šol.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Marina Vujković

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial