Snovanje vizualnih komunikacij in trženja

E-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

7. 3. 2024, ob 17:00 – ONLINE

 

Snovanje vizualnih komunikacij in trženja

 

Želite voditi kampanje na družbenih medijih, promocije na sejmih, obvladati grafično oblikovanje za splet in tisk ter kreativno pristopati k trženju produktov in storitev na spletu? Združite znanja grafičnega in spletnega oblikovanja ter marketinga v poklic prihodnosti!

 

S programom Snovanje vizualnih komunikacij in trženja boste poleg naštetega dobili tudi ogromno praktičnega znanja za učinkovito vodenje projektov, pospeševanje prodaje, kreativne in sveže pristope v trženju in upravljanju s kupci. Če povzamemo, postali boste multipraktik digitalne dobe, ki ga dandanes potrebuje vsako podjetje!

 • Kako pomembno je obvladovanje družbenih omrežjih v podjetju?
 • Katera uporabiti orodja za izdelavo odličnih spletnih strani?
 • Kako naj tržim svoj nov produkt?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


Oglejte si predstavitev programa Snovanje vizualnih komunikacij in trženja


ZAKAJ ŠTUDIRATI SNOVANJE VIZUALNIH KOMUNIKACIJ IN TRŽENJA?

 • Ker študij omogoča bogata strokovna znanja za delo v različnih organizacijah in timih, za boljšo promocijo ter snovanje kreativnih pristopov trženja proizvodov in storitev.
 • Ker je študij in obveznosti narejen po vaši meri. Prilagojen je obveznostim podjetnikov, zaposlenih in športnikov.
 • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami z različnih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

 • si želite strokovna znanja za delo v različnih organizacijah, oglaševalskih agencijah in marketinških oddelkih podjetij
 • se želite naučiti kako učinkovito voditi projekte, pospeševati prodajo, kreativno in sveže pristopiti v trženju ter upravljati s kupci
 • ste kreativni, inovativni in vedno iščete nove načine kako predstaviti ali prodati izdelek.
 • si želite pridobiti dodatna znanja za boljše trženje, vodenje projektov, organizacijo dogodkov ter pospeševanja prodaje.
 • že delate v marketinškem oddelku podjetja in želite pridobiti znanje, ki vam bo omogočilo, da prevzamete njegovo vodenje.

 Kontakt za že vpisane študente:

Andreja Lenčič
T.: 01 5881 300
M.: referat@gea-college.si


Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Emanuela Eduard Muhič

E-pošta:
emanuela.eduard-muhic@gea-college.si

Telefon: 01 5881 369

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial