Snovanje vizualnih komunikacij in trženja

Kombiniran e-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

Snovanje vizualnih komunikacij in trženja

 

Združite znanje grafičnega oblikovanja, spletnega oblikovanja ter marketinga v poklic prihodnosti!

 

Vodenje profilov in kampanj na družbenih medijih, promocije na sejmih, grafično oblikovanje za splet in tisk ter kreativne pristope pri trženju produktov in storitev na spletu potrebuje že vsako podjetje, od najmanjših do največjih.

Z našim programom Snovanje vizualnih komunikacij in trženja boste poleg naštetega dobili tudi ogromno praktičnega znanja za učinkovito vodenje projektov, pospeševanje prodaje, kreativne in sveže pristope v trženju in upravljanju s kupci. Če povzamemo, postali boste multipraktik digitalne dobe, ki ga dandanes potrebuje vsako podjetje! Uresničite svoje ambicije na GEA College!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik, tako v Sloveniji, kot v tujini. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • si želite pridobiti znanje, ki ga na trgu primanjkuje, a ga po drugi strani išče vsako podjetje in je med najbolj zaželenimi,
  • želite spodbuditi svojo kreativnost in se naučiti novih pristopov pri snovanju in izpeljavi vaših marketinških aktivnosti,
  • ste kot zaposleni ali podjetnik strokovnjak na svojem področju, želite pa pridobiti dodatna znanja iz vodenja projektov, pospeševanja prodaje in trženja,
  • že delate v marketinškem oddelku podjetja in želite pridobiti znanje, ki vam bo omogočilo, da prevzamete njegovo vodenje in ga modernizirate.

 

PO ŠTUDIJU:

Po zaključku študija boste pripravljeni za  organizacijo in izvedbo predstavitev in promocijo organizacije na sejmih, konferencah in poslovnih dogodkih, kreativne pristope pri trženju ter prodaji proizvodov in storitev.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tanja Merela

E-pošta:
tanja.merela@gea-college.si

Telefon: 01 5881 317

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial