Za nami je še eno uspešno študijsko leto

16. 06. 2017

Za nami je še eno študijsko leto, katero je še posebej zaznamovalo veliko inovativnih, drznih in podjetnih projektov. Uspešno izpeljano študijsko leto je skupen dosežek, ki ne bi bil možen brez naših študentov, poslovnih partnerjev: Sensilab, Lotrič meroslovje in MIK Celje ter celotne ekipe GEA College. Zato smo se vsi deležniki tega uspeha zbrali na GEA College Presummer Urban party, ki je potekal v sredo, 14. junija v pubu Cutty Sark, da skupaj proslavimo in nekako zaokrožimo to izjemno študijsko leto.

Na dogodku smo se družili, obujali spomine na številne projekte, izzive in dogodke, ki smo jih izpeljali ter nagradili dosežke naših uspešnih študentov, ki so se izkazali in dokazali, da so iz pravega testa za podjetništvo. Skozi udeležbo na številnih izzivih in mednarodnih projektih so pokazali svojo inovativnost, drznost in podjetniško miselnost.

V prvem semestru so študenti drugega letnika reševali izziv podjetja Sensilab. Praktične nagrade, možnost nadaljnjega sodelovanja in posebno zahvalo za odlično idejo, ki je že prinesla rezultate in njihov trud so dobili člani zmagovalne ekipe: Žan Knehtl, Katja Klemenčič, Anže Kadunc Dežman, Valentina Bitenc in Maruša Pišljar.

V drugem semestru so študenti tretjega letnika reševali izziv podjetja Lotrič meroslovje. Zmagovalci, ki so se veselili denarne nagrade in možnosti nadaljnjega sodelovanja s podjetjem Lotrič meroslovje so: Sandra Melavc, Jure Novak, Alen Pliberšek, Nika Veninšek in Tamara Žarn.

Hvala našim partnerjem: Sensilab, Lotrič meroslovje in MIK Celje za vaše sodelovanje, prenos dobrih poslovnih praks na naše študente in neverjetno priložnost, s katero ste našim študentom omogočili, da še bolj razvijejo svoje poslovne in podjetniške veščine ter jih preizkusijo v praksi.

Za nami je fantastično leto. Zdaj pa gremo novim izzivom naproti, da bo naslednje leto še bolj fenomenalno!

 

Zahvaljujemo se našim partnerjem in podpornikom:

 

Lotric logo CMYK 01MIK_logo-rumenestrani-si logo_sensilabsi_comp_1
cutty sark pub

 

Galerija:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial