Zaključili zgodbe letošnje generacije Mentorskega programa SBC in GC ter GEA TOP Talents

07. 07. 2022

Letos smo že drugič izvedli Mentorski program SBC (Slovenian Business Club) in GEA College ter pilotno vzpostavili in izpeljali prilagojen študijski modul za nadarjene, ambiciozne in podjetne študente, poimenovan GEA TOP Talents. Uspešne zgodbe smo proslavili in za letos uradno zaključili v navdihujočih prostorih SBC Lounge.

 

Tako kot lansko leto smo tudi tokrat povezali pet mentorskih parov in s tem študentom GEA College omogočili nepozabno mentorsko izkušnjo. Združili smo izkušene podjetnike, ki so člani SBC, in naše podjetne študente, da s pomočjo mentorstva razvijejo svoje podjetniške ideje in še hitreje pridejo do svojega cilja. Letos so v Mentorskem programu SBC in GEA College sodelovali direktorica podjetja Varis Lendava Sabina Sobočan in študentka Maja Edelbaher Ebert, direktor podjetja EXTRA LUX Gregor Bogataj in študentka Nana Rapuc, direktor podjetja Intera Peter Ladič in študentka Amaris Djordjević, direktor podjetja K8, Upravljavska družba d.o.o. Sebastjan Česnik in študentka Katarina Palčič ter lastnik družbe Naturalica Foods Uroš Mlakar in študentka Tjaša Žužek. Med predstavniki GEA TOP Talents pa so bili študenti Jure Vrečar, Črt Jevšnik in Maja Bajc.

 

gea top talents

Slavnostni zaključek 2. generacije Mentorskega programa SBC in GEA College – FP in uspešne izvedbe prilagojenega modula za nadarjene študente GEA TOP Talents je potekal v sproščenem duhu. Za uvodni pozdrav in zahvalo za uspešno sodelovanje je poskrbela vodja Mednarodne pisarne in Kariernega centra mag. Anamarija Meglič, sledila sta nagovora predstavnika GEA College – Fakultete za podjetništvo izr. prof. dr. Mitje Jeraja in predstavnice SBC – direktorice Maje Kocmur. Nadaljevali so s predstavitvami dela in dosežkov mentorskih parov in GEA TOP Talentov ter jim podelili certifikate. Po skupinskem fotografiranju je sledilo druženje s pogostitvijo in izmenjava vtisov o mentorskem in podjetniškem udejstvovanju.

 

Mentorski program SBC in GEA College bomo zagotovo še razvijali in negovali, saj koristi tako mentorirancem kot mentorjem z njihovim doprinosom in vplivom na širše okolje. Prav tako želimo kot prva fakulteta v Sloveniji vsem našim ambicioznim študentom prek modula GEA TOP Talents in obogatenih vsebin zagotoviti visoko dodano vrednost, spodbujati njihov podjetniški in karierni potencial ter jim omogočiti še več priložnosti za profesionalno rast.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial