Vključitev v Inkubator GEA College

Imaš odlično poslovno idejo ali produkt? 

Nimaš pa znanja in sredstva za zagon podjetja in uspešno vodenje?

BREZPLAČNO SE VKLJUČI V INKUBATOR GEA College!

 

 


Kako in kdaj se lahko vključim v Inkubator GEA College?


Kadarkoli! Enostavno prijavite svojo idejo! Sprejem v Inkubator GEA College je odprt do 31.10.2023.

Prijaviš se preko gumba Vključitev v inkubator, prijavnici pa moraš dodati tudi:

 • prezentacijo poslovne ideje v pdf ali pptx.

Po oddani prijavnici bo komisija pregledala vašo poslovno idejo in če bo perspektivna boste povabljeni v Inkubator na intervju.


Kdo se lahko vključi v Inkubator GEA College?


V Inkubator GEA College se lahko vključijo vsi podjetniško misleči, ne glede na to, ali že  imate podjetje ali ne. Ste obstali na neki točki in se ne znate premakniti naprej (tj. stuck-in-the-middle). Če se sami spopadate s situacijo in tehtate “ali iti naprej” ali “zapreti”. Vas je strah? V Inkubatorju GEA College temu rečemo da “iščete podjetniško brco”.

Sprejemamo:

 • stuck-in-the-middle podjetnike,
 • študente,
 • dijake,
 • startp-upovce,
 • idejnike, brez odprtega podjetja,
 • podjetnike, z registriranim podjetjem,
 • druge posameznike, v različnih fazah razvoja podjetniške ideje
 • in vse, ki iščete “podjetniško brco”.

Kako poteka proces prijave?


Zelo enostavno! Oddajanje vloge traja 5-10 minut. Zagotavljamo, da bo vsaka ideja prejela povratno informacijo:

 • Oddaja vloge (5 – 10 min)
 • Vabilo na intervju (20 – 30 min)
 • Sprejem oz. napotki za dopolnitev ideje (ponovno lahko prijavite idejo kasneje)

Kdaj se lahko prijave?


Inkubator ima ves čas odprta vrata, prijavite se lahko do 31.10.2023. Število mest je omejenih, zato s prijavo pohitite!


Kaj pravijo inkubiranci o nas?


“Najina izkušnja z Inkubatorjem GEA College je zelo pozitivna in motivacijsko naravnana. Izpostavili bi mentorja Davida Arneža, s katerim sva sodelovali že v programu usposabljanja mladega podjetnika in Roka Colariča, ki se super dopolnjujeta. Skozi proces razvijanja podjetja The Grow naju David in Rok usmerjata na poslovni poti tako kot s pomočjo pri izdelavi spletne strani in marketinga, kot pri mreženju s potencialnimi poslovnimi partnerji in pridobivanju strank. Nudita nama močno podporo, kar nama pride zelo prav, ker sva “novi” v svetu podjetništva.”

–  Karin in Nika, TheGrow

 

“Ko pričenjaš s poslom, imaš več vprašanj kot odgovorov. Za tiste odgovore, ki sem jih poznal, pa tudi ne bi dal roke v ogenj, da so pravilni. Mentorji v Inkubatorju GEA College so mi posredovali realne odgovore (s pomočjo skupne raziskave trga) in tako sem v prvih dveh mesecih lahko izdal 20+ računov in sedaj živim od posla.”  🙂 

–  Sebastjan, SamCos – industrijska svetovanja

 

“Za Inkubator GEA College sem prvič slišal od prijatelja, s katerim sva se pogovarjala o poslovni ideji. Prav on me je tudi povezal z njimi in organiziral informativni sestanek. Takrat mi je David, trenutni mentor, predstavil poslanstvo Inkubatorja. To je nekakšen “push”, pomoč, svetovanje pri zagonu novega podjetja/produkta. In takoj sem vedel, da je to, kar na začetku potrebujem, prav znanje strokovnjakov z različnih področij! Moram reči, da se vrhunsko ujamemo. Sestanki, brainstormingi in svetovanja so v zelo sproščenem ozračju. Skoraj vsak dan se slišimo preko telefona. Vsi mentorji so k razvoju podjetja pristopili zelo profesionalno. Inkubator GEA College bi priporočil prav vsakemu, ki začenja nek nov projekt v podjetništvu, saj je z njihovo pomočjo veliko lažje.”

–  Rok, PerfectMeals d.o.o.


 


Kontakt:

E-naslov: inkubator@gea-college.si

E-naslov: alesa.mihelic@gea-college.si

 


Aktivnosti Inkubatorja GEA College, v okviru operacije JR podporno okolje 2023, so sofinanciran projekt s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

Povezava na spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si.

  EU evropski sklad za regionalni razvoj

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial