Podjetniški management

Podiplomski študijski program

E-študij

Izredni študij

22. 8. 2024, ob 16:00 –  V ŽIVO

 

Program Podjetniški management

 

Kaj je skrivna sestavina, ki ekipo naredi močnejšo, složnejšo in bolj učinkovito? Mi smo prepričani, da je to usposobljen manager/ka. Izboljšajte svoje voditeljske in poslovne veščine, pridobite uporabno znanje in naredite korak naprej v karieri!

 

Študij Podjetniški management zagotavlja znanja, ki so potrebna za vrhunsko vodenje podjetij ali projektov v malih in srednjih gospodarskih družbah, neprofitnih organizacijah, državni upravi in javnem sektorju. Študij vas bo obogatil z znanji ekonomije, managementa, marketinga, financ in mnogih drugih pomembnih področij. Ne glede na to ali ste po duši in izobrazbi ekonomist, tehnik, naravoslovec ali družboslovec, s študijem Podjetniškega managementa boste naredili odločilni korak naprej v karieri!

  • Katere veščine krasijo sodobne voditelje?
  • Kako pomembna je komunikacija pri vodenju?
  • Ali se vodenje družinskega podjetja razlikuje od »običajnega«?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!

 


 Oglejte si predstavitev programa Podjetniški management


ZAKAJ ŠTUDIRATI PODJETNIŠKI MANAGEMENT?

  • Ker boste pridobili  uporabna in napredna znanja s področja ekonomije, financ, prava, informatike, managementa, marketinga in upravljanja s človeškimi viri.
  • Ker Podjetniški management zagotavlja znanja, ki so potrebna za vrhunsko vodenje podjetij ali projektov v malih in srednjih gospodarskih družbah, neprofitnih organizacijah, državni upravi in javnem sektorju.
  • Ker študij diplomantom podjetništva in študentom ter diplomantom drugih sorodnih ali tehničnih smeri omogoča, da vodijo družinska in druga obstoječa podjetja ali ustanavljajo svoja nova podjetja in jih uspešno razvijajo.
  • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami z različnih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.

 

Študij smo obogatili tudi z najmanj 26 – imi urami video predavanj, za katere smo prepričani, da vam bodo v izjemno pomoč pri študiju. Predavateljice in predavatelji vas bodo skozi videe popeljali skozi osnove vsakega predmeta ter vam tako osvetlili ključne vsebine. 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  •  ste ambiciozni, polni idej in želite spisati svojo zgodbo o uspehu z ustanovitvijo svojega podjetja,
  • ste uspešni na svojem delovnem mestu in želite narediti korak naprej v karieri, prevzeti več odgovornosti in vodstveni položaj ali uspešno voditi družinsko podjetje
  • želite poglobiti svoje strokovno znanje in ga nadgraditi s podjetniškimi in vodstvenimi veščinami.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial