Podjetniški management

Najmanj 26 ur video predavanj

Klasični in Kombiniran e-študij

Izredni študij

Program Podjetniški management

 

Ste se odločili, da je čas, da izboljšate svoje vodstvene in poslovne veščine? Pridobite uporabno znanje in naredite korak naprej v karieri.

 

Kaj je skupni imenovalec uspešnih podjetij? Uspešna ekipa, ki jo vodi dobro usposobljen manager! Študij Podjetniški management zagotavlja znanja, ki so potrebna za vrhunsko vodenje podjetij ali projektov v malih in srednjih gospodarskih družbah, neprofitnih organizacijah, državni upravi in javnem sektorju. Študij vas bo obogatil z znanji ekonomije, managementa, marketinga, financ in mnogih drugih pomembnih področij. Ne glede na to ali ste po duši in izobrazbi ekonomist, tehnik, naravoslovec ali družboslovec, s študijem Podjetniškega managementa boste naredili odločilni korak naprej v karieri!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • ste ambiciozni, polni idej in želite spisati svojo zgodbo o uspehu z ustanovitvijo svojega podjetja,
  • ste uspešni na svojem delovnem mestu in želite narediti korak naprej v karieri, prevzeti več odgovornosti in vodstveni položaj,
  • želite poglobiti svoje strokovno znanje in ga nadgraditi s podjetniškimi in vodstvenimi veščinami.

 

Prijava na Info dan

 


Študij smo obogatili tudi z najmanj 26 – imi urami video predavanj, za katere smo prepričani, da vam bodo v izjemno pomoč pri študiju. Predavateljice in predavatelji vas bodo skozi videe popeljali skozi osnove vsakega predmeta ter vam tako osvetlili ključne vsebine. 


⇒ Oglejte si predstavitev programa Podjetniški management

Podjetniški management_Video predstavitev

 


 

Informativna prijava

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Klara Vidmar

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial