Podjetniški management

Podiplomski 2 letni študijski program

Klasični in Kombiniran e-študij

Izredni študij

Program Podjetniški management

 

Ste že zaposleni in čutite v sebi potencial, da naredite korak naprej v karieri in prevzamete vodstveno funkcijo? Študij Podjetniškega managementa vas bo pripravil na uspeh!

 

Kaj naredi uspešnega podjetnika? Ali se tak rodi ali »naredi«? V večini primerov gre za kombinacijo, res pa je, da so vsem podjetnikom skupne nekatere značilnosti, kot so ambicioznost, samozavest, odprtost, raziskovanje novih stvari in pripravljenost na tveganje. Če naštete lastnosti opisujejo tudi vas, je Podjetniški management prava izbira!

Pridobili boste znanje, ki vam bo omogočilo vrhunsko vodenje malih in velikih podjetij in organizacij. Ne glede na to ali ste po duši in izobrazbi ekonomisti, tehniki, naravoslovci ali družboslovci in humanisti, s študijem Podjetniškega managementa boste naredili odločilni korak naprej v karieri!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.


⇒ Oglejte si predstavitev programa Podjetniški management

Podjetniški management_Video predstavitev

 


Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • ste ambiciozni, polni idej in želite spisati svojo zgodbo o uspehu z ustanovitvijo svojega podjetja,
  • ste uspešni na svojem delovnem mestu in želite narediti korak naprej v karieri, prevzeti več odgovornosti in vodstveni položaj,
  • želite poglobiti svoje strokovno znanje in ga nadgraditi s podjetniškimi in vodstvenimi veščinami.

 

PO ŠTUDIJU:

Po zaključku študija boste pripravljeni na samostojno podjetniško pot! Opremili vas bomo z vsem potrebnim znanjem za ustanovitev podjetja, ali pa boste nadaljevali podjetniško pot, začeto že med študijem!

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Jan Nalesnik

E-pošta:
jan.nalesnik@gea-college.si

Telefon: 01 5881 349

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial