Podjetništvo

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij

Redni študij

Program Podjetništvo

 

Se ne vidite v tipični službi od osmih do štirih? Želite slediti svojim sanjam in uresničiti svojo poslovno idejo? Študijski program Podjetništvo vas bo pripravil na uspeh!

Če bi pred nekaj desetletji delali anketo o tem, kdo velja za največjega inovatorja ali pionirja, ki spreminja svet, bi se na prvo mesto gotovo uvrstili astronavti, ki so skoraj vsako leto postavljali nove mejnike. Danes ta čast gotovo pripada podjetnikom!

Za prehod na trajnostno, bolj vzdržno in okolju prijazno gospodarstvo upe polagamo v podjetja, ki jih vodijo karizmatični podjetniki. Svoj košček v mozaik gospodarstva 21. stoletja pa bo primaknil prav vsak podjetnik, ki s svojim inovativnim razmišljanjem stvari spreminja na bolje!

Tekom študija programa Podjetništvo na GEA College se boste naučili podjetniških veščin, ki jih boste potrebovali za vodenje lastnega podjetja ali projekta. Naučili vas bomo podjetniške miselnosti, kreativne naravnanosti in hitrega reševanja problemov. Skratka, opremili vas bomo z znanjem za uspeh. Pridružite se nam, prihodnost pripada podjetnim!


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij (vključno s 180 urami prakse v 3. letniku), ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.


Oglejte si predstavitev programa Podjetništvo

Podjetništvo_Video predstavitev


Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • ste ambiciozni, polni idej in želite spisati svojo zgodbo o uspehu z ustanovitvijo svojega podjetja (ali še raje podjetij 😉),
  • se pripravljate na prevzem družinskega podjetja, ki bi mu radi zagotovili uspešno rast za naslednjo generacijo ali širitev v tujino,
  • želite prevzeti vodenje oddelka ali projekta v večjem sistemu (notranje podjetništvo),
  • vas zanimajo vodilna mesta večjih podjetjih, državni upravi ali diplomaciji.

 

PO ŠTUDIJU:

Po zaključku študija boste pripravljeni na samostojno podjetniško pot! Opremili vas bomo z vsem potrebnim znanjem za ustanovitev lastnega podjetja, vodenje obstoječega podjetja ali nadaljevanje podjetniške poti, začete že med študijem!

 

Informativna prijava

 

nakvis1 fibaa_logo-und-institutional-evaluation-by-fibaa-consult

 

*GEA College – Fakulteta za podjetništvo in program Podjetništvo 1. bolonjske stopnje sta bila evalvirana s strani nemške inštitucije za nadzor kakovosti v visokem šolstvu, FIBAA.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Polona Novak

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Faks: 01 5881 333

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial