Podjetništvo

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij

Redni študij

7. 3. 2024, ob 16:00 – V ŽIVO

 

Program Podjetništvo

 

Če bi pred nekaj desetletji delali anketo o tem, kdo velja za največjega inovatorja ali pionirja, ki spreminja svet, bi se na prvo mesto gotovo uvrstili astronavti. Danes so to podjetniki!

Tekom študija programa Podjetništvo na GEA College se boste naučili podjetniških veščin, ki jih boste potrebovali za vodenje lastnega podjetja ali projekta. Naučili vas bomo podjetniške miselnosti, kreativne naravnanosti in hitrega reševanja problemov. Skratka, opremili vas bomo z znanjem za uspeh. Pridružite se nam, prihodnost pripada podjetnim!

  • Katera znanja potrebujem, če želim biti podjetnik/ca?
  • Če želim nekoč prevzeti družinsko podjetje, kaj vse moram vedeti?
  • Kako naj v karieri napredujem, če mi primanjkujejo določena strokovna znanja?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


Oglejte si predstavitev programa Podjetništvo

 


ZAKAJ ŠTUDIRATI PODJETNIŠTVO?

  • Ker boste pridobili  uporabna in napredna znanja, ki so potrebna za vodenje lastnega podjetja, družinskega podjetja s tradicijo in vodenja oddelka ali projekta v večjih sistemih.
  • Ker boste pridobili znanja, ki nudijo možnost izbire poljubne poklicne poti na izbranem področju; marketing, trženje, finance, management, vodenje manjših ali večjih podjetij ali sistemov.
  • Ker vam bodo predavali strokovni predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami z različnih področij ter vam zagotavljali praktično in uporabno znanje.

 

 Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij (vključno s 180 urami prakse v 3. letniku), ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • ste ambiciozni, polni idej in želite spisati svojo zgodbo o uspehu z ustanovitvijo svojega podjetja (ali še raje podjetij ?)
  • se pripravljate na prevzem družinskega podjetja, ki bi mu radi zagotovili uspešno rast za naslednjo generacijo ali širitev v tujino
  • želite prevzeti vodenje oddelka ali projekta v večjem sistemu (notranje podjetništvo)
  • vas zanimajo vodilna mesta večjih podjetjih, državni upravi ali diplomaciji

 

 nakvis1

fibaa_logo-und-institutional-evaluation-by-fibaa-consult

 

*GEA College – Fakulteta za podjetništvo in program Podjetništvo 1. bolonjske stopnje sta bila evalvirana s strani nemške inštitucije za nadzor kakovosti v visokem šolstvu, FIBAA.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial