Digitalni marketing

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij ali e-študij

Izredni študij

22. 8. 2024, ob 17:00 –  ONLINE

Program Digitalni marketing

 

Ste opazili, da čedalje manj časa preživimo pred TV ekrani in vse več na spletu? To niso le anekdote, temveč s statistiko podkrepljena dejstva. Najnovejši podatki kažejo, da v ZDA digitalni marketing že zavzema več kot polovico celotne oglaševalske pogače, ta številka pa bo le že naraščala. Izberite poklic prihodnosti!

Na GEA College vas bomo naučili specializiranih znanj snovanja in ustvarjanja vsebin, upravljanja družbenih omrežij, e-mail marketinga, spletnega oglaševanja in drugih temeljnih znanj, ki vam bodo omogočila uspešno delo v tej hitro rastoči panogi.

 • Kako vem, kdaj je finančni vložek v oglas na spletu povrnjen?
 • Kako učinkovito oglaševati na spletu?
 • Kako voditi uspešno digitalno kampanjo?

Odgovore na ta in mnoga druga vprašanja boste dobili tekom študija!


  Oglejte si predstavitev programa Digitalni marketing


ZAKAJ ŠTUDIRATI DIGITALNI MARKETING?

 • Ker je digitalni marketing najhitreje razvijajoče se področje marketinga in poslovanja na splošno. Specialisti digitalnega marketinga so eni najbolj zaposljivih in iskanih profilov delavcev.
 • Ker daje študij velik poudarek na praksi. Analiza študij primera iz prakse, opravljanje študijske prakse, udeleževanje študentskih izzivov z vodilnimi podjetji na slovenskem trgu, številna predavanja gostujočih strokovnjakov iz področja.
 • Ker vam bodo predavali vrhunski strokovnjaki na področju digitalnega marketinga, trženja in podjetništva.
 • Ker gre za edinstveni program v slovenskem visokošolskem programu, ki vam nudi specializirana znanja digitalnega marketinga: snovanje in ustvarjanje vsebin, upravljanje družbenih omrežij, optimizacija spletnega iskalnika, e-mail marketing, Google Ads in Google Analytics, spletni PR….

Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij (vključno s 180 urami prakse v 2. in 3. letniku), ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

 • ste navdušeni nad vsem digitalnim in si želite graditi kariero na področju, kjer je povpraševanje po zaposlenih večje pod ponudbe.
 • si želite zaposlitve z nadpovprečno plačo – pomanjkanje zaposlenih pomeni tudi, da ste lahko izbirčni in se pogajate za plačo.
 • ste že zaposleni na področju marketinga a se vam zdi, da se v svetu digitala ne znajdete najbolje in želite nadgraditi svoje znanje.•
 • želite na samostojno podjetniško pot. Digitalni marketing je ključ do uspešne poslovne zgodbe na spletu.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
Tadeja.Santos@gea-college.si

Telefon: 01 5881 311

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial