Digitalni marketing

Dodiplomski 3 letni študijski program

Klasični študij

Izredni študij

Program Digitalni marketing

 

Izobrazite se za poklic prihodnosti – postanite strokovnjak digitalnega marketinga!

 

Ste opazili, da čedalje manj časa preživimo pred TV ekrani in vse več na spletu? To niso le anekdote, temveč s statistiko podkrepljena dejstva. Najnovejši podatki kažejo, da v ZDA digitalni marketing že zavzema več kot polovico celotne oglaševalske pogače, ta številka pa bo le še naraščala.

Spremembe, ki se zgodijo na največjih trgih navadno k nam pridejo z zamikom, kar pa je odlična priložnost za vas, da se vmes izobrazite in se kot sveže diplomirani strokovnjak za digitalni marketing znajdete med najbolj zaželenimi na trgu dela. Delodajalci vas bodo še kako potrebovali!

Na GEA College vas bomo naučili specializiranih znanj snovanja in ustvarjanja vsebin, upravljanja družbenih omrežij, e-mail marketinga, spletnega oglaševanja in drugih temeljnih znanj, ki vam bodo omogočila uspešno delo v tej hitro rastoči panogi.


⇒ Oglejte si PREDMETNIK


Program daje velik poudarek na praksi, saj učenje poteka na podlagi številnih študij primerov iz resničnih podjetij (vključno s 180 urami prakse v 2. in 3. letniku), ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Imeli boste dostop do Inkubatorja GEA College in številnih uspešnih alumnov, ki vedno radi priskočijo na pomoč! Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši podjetniški poti.


⇒  Oglejte si predstavitev programa Digitalni marketing

Digitalni marketing_Video predstavitev


 

Prijava na Info dan

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

  • ste navdušeni nad vsem digitalnim in si želite graditi kariero na področju, kjer je povpraševanje po zaposlenih večje pod ponudbe,
  • si želite zaposlitve z nadpovprečno plačo – pomanjkanje zaposlenih pomeni tudi, da ste lahko izbirčni in se pogajate za plačo,
  • ste že zaposleni na področju marketinga a se vam zdi, da se v svetu digitala ne znajdete najbolje in želite nadgraditi svoje znanje,
  • želite na samostojno podjetniško pot. Digitalni marketing je ključ do uspešne poslovne zgodbe na spletu.

 

PO ŠTUDIJU:

Zaposlitev boste lahko našli v praktično vsaki panogi! Strokovnjaki za digitalni marketing so zelo iskani v oglaševalskih in medijskih agencijah, marketinških oddelkih večjih podjetjih, pa tudi v manjših podjetjih, ki so na področju marketinga poleg lokalnih medijev skoraj povsem odvisna od spleta.

 

Informativna prijava

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Tadeja de Queiroz Santos

E-pošta:
referat@gea-college.si

Telefon: 01 5881 300

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial