Programiranje – NOVO!

E-študij

Izredni študij

2-letni študijski programi

7. 3. 2024, ob 17:00 – ONLINE

Program Programiranje

 

Inovacije in ustvarjalnost: Programiranje omogoča izražanje kreativnosti in inovacij. S sposobnostjo ustvarjanja programske opreme lahko oblikujete nove produkte, rešitve ali izboljšave obstoječih sistemov.

 

Svet se vse bolj digitalizira, kar ustvarja vedno večje povpraševanje po izkušenih programerjih. S pridobljenim znanjem boste imeli boljše možnosti za zaposlitev.
Spretnosti, ki jih pridobite s študijem računalniškega programiranja, so pogosto prenosljive v različne panoge. Programerji so iskani ne le v tehnoloških podjetjih, ampak tudi v finančnem, zdravstvenem, izobraževalnem in drugih sektorjih.

Programiranje vam omogoča, da gradite svojo kariero, bodisi s specializacijo na določenem področju, kot so umetna inteligenca, varnost informacij ali razvoj igric, bodisi z napredovanjem v vodstvene ali podjetniške vloge.


ZAKAJ ŠTUDIRATI PROGRAMIRANJE?

 • Inovativna karierna pot. Programiranje odpira vrata inženirjem za reševanje zahtevnih strokovnih problemov v dinamičnem svetu programiranja. Znanja za
  razvoj edinstvenih rešitev zagotavljajo svetlo prihodnost.
 • Veščine za digitalno dobo. Usposobljenost za načrtovanje in analizo programske opreme in aplikacij, administracijo podatkovnih baz in računalniških
  omrežij ter strokovnost na področju kibernetske varnosti je ključna.
 • Vodstvene sposobnosti in globalne priložnosti. Cilj je usposobiti inženirje programiranja za učinkovito vodenje timov in projektov. Programiranje ponuja
  globalne priložnosti za delo in sodelovanje.
 • Predavatelji so uveljavljeni strokovnjaki z različnih področij. S svojimi bogatimi praktičnimi in strokovnimi referencami, kreativnostjo, svežino in inovativnostjo predavatelji oblikujejo in nadgrajujejo kompetence študentov za uspešnejši razvoj poklicne kariere.
 • Sodoben študij po meri posameznika. Študijske aktivnosti so prilagojene študentom z obveznostmi (športniki, podjetniki, zaposleni).

 

Program daje velik poudarek na praksi, saj vključuje preko 400 ur praktičnega usposabljanja na letnik. Učenje poteka na osnovi študij primerov iz resničnih podjetij, ki se soočajo z realnimi problemi v vsakdanjem poslovanju in izzivi prihodnosti ter jih rešujejo. Pri teh rešitvah boste sodelovali tudi vi! Prispevali boste ideje ter jih pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov razvijali skupaj s kolegi. Študija ne boste zapustili le z diplomo v žepu, temveč z izkušnjami, ki vam bodo pomagale pri spopadanju z izzivi na vaši karierni poti.

 

PROGRAM JE ZA VAS, ČE:

 • Želite pridobiti ali nadgraditi znanje s področja programiranja in napredovati na svoji poklicni poti.
 • Želite pridobiti napredne kompetence na področju programiranja. Omogoča strokovno rast in izboljšanje konkurenčnosti na trgu dela.
 • Če kot bodoči podjetnik, želite svoje ideje s področja razvoja aplikacij in storitev predstaviti trgu.
 • Če vam programiranje ne predstavlja le poklic, temveč tudi način soustvarjanja in oblikovanje napredka v digitalni dobi.

 

Osebni Kontakt:

Kontaktna oseba:
Emanuela Eduard Muhič

E-pošta:
emanuela.eduard-muhic@gea-college.si

Telefon: +386 1 5881 369

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial