Podjetniške delavnice

Kaj in zakaj?

Na brezplačnih podjetniških delavnicah Inkubatorja GEA College lahko pridobite koristna znanja in izboljšate svoje podjetniške kompetence.

 

Za koga?

Vsi dogodki so namenjeni inovativnim potencialnim podjetnikom (inovativni posamezniki, dijaki, študenti, pedagoški delavci, raziskovalci) ter novim in obstoječim podjetjem s potencialom hitre rasti (start-up).

 

Vabljeni na usposabljanja in delavnice:


Kako pripraviti predstavitev svoje ideje?

Vsak posameznik ali podjetje bi moral imeti sestavljeno kratko predstavitev ali opis dejavnosti podjetja, ki bi jo delili s kupcidobavitelji in tudi investitorji. Za uspešno sodelovanje z dotičnimi poslovnimi deležniki, je pomembno kako predstavimo poslovno idejo. Za prepričljivo predstavitev je pomembna skrbna priprava. Pridobili boste praktične vaje in jasne napotke kako pričeti s postavitvijo predstavitve, kaj vključiti in kako predstaviti ciljni publiki.
Če se pripravljate na predstavitev vaše ideje pred komisijo je delavnica lahko za vas zelo koristna.

Kaj se bomo naučili: 

 • Kako se lotiti priprave predstavitve ideje.
 • Struktura dobree predstavitve.
 • Kako narediti predstavitev dinamično in zanimivo.

 

Predavateljica: mag. Aleša Mihelič sodeluje pri projektu SIO – načrtuje, organizira in izvaja izobraževalne seminarje za startupe. Že vrsto let je mentorica različnim startupom. Njena poslovna pot se je začela s trženjem, organizacijo in izvedbo različnih dogodkov. V različnih oglaševalskih agencijah je bila vodja projektov za večje naročnike. Trenutno pa se največ ukvarja z idejami mladih idejnikov.

 

Datum: 22. 02. 2024

Trajanje: od 13.00 do 14.00 ure

Kje: online (prijavljenim bomo dan pred izvedbo predavanja poslali opomnik ter povezavo do spletne delavnice)

Prijava: Kliknite TUKAJ

 

Priprave na razpis P2

Imaš podjetniško idejo za razvoj inovativnega produkta ali storitve? Potrebuješ sredstva za pospešitev razvoja? Razmišljaš o prijavi na razpis P2? V letu 2024 bo objavljen razpis P2, ki ga pripravlja Slovenski podjetniški sklad za inovativna podjetja, stara do 14 mesecev.
Pridi na naš informativni dogodek in preveri ali tvoja ideja in podjetje ustrezata pogojem razpisa.

 

Kaj boste izvedeli: 

 • predstavitev preteklih razpisov P2,
 • primeri dobrih praks uspešnih prijav na pretekle razpise P2,
 • na kaj biti pozoren pri prijavi na razpis P2,
 • kako se čim bolj uspešno pripraviti na predstavitev ideje (Pitch) pred komisijo,
 • kakšno podporo vam naš Inkubator nudi v okviru priprave na razpis,
 • vprašanja udeležencev.

Predavanje je namenjeno vsem, ki so na začetku svoje podjetniške poti in tistim, ki so že zaorali ledino na svoji podjetniški poti in se želijo prijaviti na enega od razpisov z nepovratnimi sredstvi.

 

Datum: 29. 02. 2024

Trajanje: od 16.30 do 18.00 ure

Kje: Inkubator GEA College, Dunajska cesta 156, Ljubljana

Prijava: Kliknite TUKAJ

 

StartUp šola: Marketing ali kako osvojiti trg

Pojem, ki ga slišimo na vsakem koraku, ko smo v poslu. Kaj je marketing na kratko? Kaj je marketinška strategija in zakaj jo mora podjetje imeti? Primeri dobrih praks marketinških kampanj in tudi primeri, ki so bili teoretično dobro zastavljeni, v praksi pa so se izkazali za neuspeh.

Kaj se bomo naučili: 

 • Nekaj marketinških orodij, ki so v pomoč pri izdelavi marketinške strategije.
 • Kaj je to “marketing funnel”?
 • Osnovne pojme (CPC, CPA, CTR…).

Cilj:

Cilj delavnice je razumeti osnovne pojme marketinga. Opozoriti in ozavestiti pogoste (usodne) napake, ki jih je smiselno prepoznati in se jim izogniti v fazi postavljanja marketinške strategije.

Predavatelj: Iztok Sila se je na svoji poslovni poti kalil v vodilnih marketinških agencijah v Sloveniji in na Hrvaškem. Sodeloval je z mednarodnimi mrežami oglaševalskih in medijskih agencij ter skrbel za domače, regijske in globalne naročnike in blagovne znamke z najrazličnejših področij. Pred ustanovitvijo podjetja Sila & Modic Consulting (www.sila-modic.si), je vodil marketing in odnose z javnostmi pri Mladinski knjigi Založbi, še prej je bil direktor sektorja za marketing Telekoma Slovenije. Je nosilec naziva marketinški direktor leta, ki ga podeljuje Društvo za marketing Slovenije.​

 

Datum: 12. 03. 2024

Trajanje: od 13.00 do 16.00 ure

Kje: Inkubator GEA College, Dunajska cesta 156, Ljubljana

Prijava: Kliknite TUKAJ

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial